Таруно
Еким
Ќе си земеш некој смарт фон, кај мене само се смена времето.![]()
А затоа ли е смарт фонот !?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си земеш некој смарт фон, кај мене само се смена времето.![]()
abe normalni se ovie od kulturoloshkiot zapad ., ili nozete im smrdat ., ta toa tie si go napravile ovoa za nivni potrebi ., za nas vo makedonija nema potreba od menuvanje na chasovnite zoni/ da dobro prochitavte /., isto ko so vozenje so svetla prekuden., ., vo anglia mislam beshe sega so promena na vremeto moraat da palat svetla na kolite a ne cela godina ., zborot mi beshe ., sekoj si raboti zavoite potrebi i uslovi., ., a ne samo bukvalno preneseni nivni zakoni., ., e aj tie ., vo juli neka imaat +40 ., ., e nemaat ., i taka se odnesuvaat![]()
од денес и Украина после Русија - го отфрли менувањето на стрелките на часовникот - сметањето на зимско и летно време
со 266 гласа - пратениците од украинскиот парламент се изјасниле дека се ЗА
--- надополнето: 5 март 2012 во 18:07 ---
Ај сега и нашиве - нека го стават ова прашање на дневен ред
ништо политичкиrabotava demek kade se turci tamu i asan//nema nishto politichki//
па да не го сменеа сатот, сега во 7-10 ке се разденуваше, а рачунај во декември во 8 сат, а од 6-30 до 8 тогаш сите одат на работа-школо ке требаше ноќе да се оди, а и кога ке се раздени се накачува и температурата. така да подобро е со менување