Промена на пол? За или против?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Промена на пол?

• Вкупно гласачи
    258
Против. Господ одлучува,Господ создава. Каков таков за тебе си.

Јас сум против но луѓето што сакат тоа можат да си прават со својот пол.

Точно.И јас сум многу против но секој има право да направи така ако сака:jaj:

Какви се тие „Само во исклучителни ситуации“ ?

protiv...sto te sozdal Bog toa ostani

Против сум. Веќе кога господ тебе те направил машко остани се машко бе не ќе се правиме шмизли сега.

Против промената на пол сум, за мене тоа е одвратна работа, друго не знам што треба да се каже во врска со оваа тема!

Хахаха...абе луѓе они мењаат само фасада а не пол....така да менување на пол не постои тоа е само илузија на педерите....

Не за џабе после хормоналната терапија пола од нив престануваат со неа поради оштетување на пола органи во телото....

Така да такви хибридни суштества се штетни за светов...

Nekoi luge veruvaat deka postoi priroden balans na polovite-brojot na mazi e ist so brojot na zeni.Kako i da e,napredokot na naukata trebase da go stopiraat uste koga ja izmislija atomskata bomba.Ova e veke nadvor od mojot domen na gledishta i svakjanja.Apsolutno protiv.

Сум против.. промена на мојот пол :)

За другите, кој шо сака нек си прави со своето тело. Имаат моја поддршка, и од напред и од позади.

Никако !!!

Кога веќе имам курац зашто нешто би мењал, кога можам да ебам зашто да ме ебат, :vozbud::vozbud::vozbud: и никад не би сменил пол и поздрав до оние кој би го смеиле овој машки пол :vozbud:

Абе јесте демократијата владее али никогаш не би го мењавал полот....И секако сум против......

Не нејкам да го менувам полот тоа е нешто глупаво:tapp:

:lud:Не фала...ми се свиѓа тоа што сум женско.:shok: Озбилно за ништо на свет нема да си го сменам полот.. а другите..мислам дека и они не треба.... Си тоа што си со причина.
Плус тоа е скапо, фала богу, та не може секој да си го менува полот кога веќе сака....

Од господ какви сме,такви и да останеме :O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom