Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
`TENK` напиша:
shevchenko vo celzi,van nistelrooy vo real,itn ako mi tekne ke dopisam
Да не отидеше Ван Нистелрој во Реал,Реал немаше гол да даат сезонава.Па он им беше најдобро засилување што го направија прошлата сезона

Boki_Juve напиша:
нилстеруј им е најдобрата инвестиција на тие идиоти што се задолжени за трансфери во реал, во последниве 2-3 сезони !

микел е дефинитивно, балак, шева, дакур, гросо, бумсонг, сеа за сеа одо, оливеира, силвињо, џереми, бекам, вудгејт...
Иначе Микел има 19.Он тек ја почнува својата кариера како фудбалер.Незнам ти што очекуваш од него.

[mod]последна опомена да не даваш мислење по мислење... костити ја опцијата измени. Доколку одсега се случува тоа, вторите мислења ќе бидат избришани....

Димитар[/mod]

Boki_Juve напиша:
нилстеруј им е најдобрата инвестиција на тие идиоти што се задолжени за трансфери во реал, во последниве 2-3 сезони !

микел е дефинитивно, балак, шева, дакур, гросо, бумсонг, сеа за сеа одо, оливеира, силвињо, џереми, бекам, вудгејт...

Микел игра сосема солидно за 19 годишен играч на неговата позиција, дефанзивен играч за врска

Он топик - Оливеира во Милан

[mod]последна опомена да не даваш мислење по мислење... костити ја опцијата измени. Доколку одсега се случува тоа, вторите мислења ќе бидат избришани....

Димитар[/mod]

А како да користиш измени ко треба да клајш два цитати од различни луѓе во постот. Мене најлесно ми е да мана дирекно на цитирај долу и да си пишам реплика, не можам сеа 2 сати јас да средвам еден пост шо мом во 2 минути да го напишам. И шојма врска дали има 2 мислења едно по друго.

Sindikat напиша:

Димитар[/mod]

А како да користиш измени ко треба да клајш два цитати од различни луѓе во постот. Мене најлесно ми е да мана дирекно на цитирај долу и да си пишам реплика, не можам сеа 2 сати јас да средвам еден пост шо мом во 2 минути да го напишам. И шојма врска дали има 2 мислења едно по друго.
„Комплицирано“ е исто толку „комплицирано“ колку пишување нов пост. Ќе се научиш, доколку не одбиваш да научиш. Double-posting е иритирачки за многу од членовите... Можеби тебе бе ти изгледа така, ама верувај дека на доста луѓе им пречи.

Продолжете со дискусијата.

Значи промашени трансфери во оваа сезона беа:

Шевченко - Милан - Челзи

Вучиниќ - Лече - Рома

Керик - Тотенхем - Манчестер

Буларуж - ХСВ - Челзи

Подолски - Колоње - Баерн

Емерсон - Јувентус - Реал

Шевченко-Челзи
Ривалдо-Милан
Овен-Реал
Бекам-Реал

Шевченко во Челзи и Подолски Баерн.

Значи промашени трансфери во оваа сезона беа:

Шевченко - Милан - Челзи

Вучиниќ - Лече - Рома

Керик - Тотенхем - Манчестер

Буларуж - ХСВ - Челзи

Подолски - Колоње - Баерн

Емерсон - Јувентус - Реал

Зошто Керик промашен трансфер кога добро се снаоѓа во редовите на Манчестер???

Шевченко - Челзи
Емерсон - Реал
Буларус - Челзи
Кварезма - Барселона
Касано - Реал
Балак - Челзи
Турам - Барселона

Чекај Армин-чо, не се знае ништо... Можеби на Роналдо ќе му тргне во Милан.
Ви тимот ќе биде ѕвезда, а на некои им одговара тој статус...

Да не може да се зборува пред време..можеш да кажеш промашен трансфер на Шевченко во Челзи и Балак....то е то :wink:

Налјоши трансфери

Има тема Трансфер Погодоци па еве спротивна тема.
да почнам јас:
В.Самуел од Рома во Реал
Ривалдо од Барса во Милан
Белети од Барса во Челзи
и според мене најлош трансфер е Шевченко од Милан во Челзи.
П.С не ми текнуваше наслов, модератори ако ви текне подобар менете:)
и ако е лоша темава нека оди канта

најлош трансфер е на Панчев кога отиде во Интер!!!!

епа тогаш на Шева во Челзи!!! дефинитивно! :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom