Промашени трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Игра ама не дава голови :hehe:

thierry henry vo juve
zasega torres i crauch vo liverfool
anelka vo real
overmars,
quaresma i riquelme vo barca
beks vo l.a
balak i andriij vo chelsea
roben i kezman vo celsea
... pa dobri se ke gi "promasat" site transferi
a.cole kaj "sinite" del horno pak tamu :)
jenas vo tott'ham
vieira vo inter
...
tolku zasega ...

Ова е лош трансфер?

да ! за парите + игра4
а не е ни половина од тоа што се очекуваше - (мислам дека има 9 гола во сите конкуренции ) грам мозок нема - незнае гол да даде
... можеби грешам ?
- :nenene:
неможе
да го споредиш со тевез,аде,РвП или рунио ... мислам дека овие се пред него бар со една класа _
корегирај ме ако грешам - говорам за моментна форма ...

да ! за парите + игра4
а не е ни половина од тоа што се очекуваше - (мислам дека има 9 гола во сите конкуренции ) грам мозок нема - незнае гол да даде
... можеби грешам ?
неможе
да го споредиш со тевез,аде,РвП или рунио ... мислам дека овие се пред него бар со една класа _

јас мислам дека ако некој добар фудбалер купија Ливерпул летово тоа е Торес... Ама со таа ротацијата на Бенитез мислам дека не го покажува неговиот максимум...
ова е мое мислење - мислење на навивач на man utd:salut::smir:

да ! за парите + игра4
... можеби грешам ?
неможе

Па и не е баш во добра форма во моментов. Ама добро, прва сезона му е во Англија, а мислам дека како новајлија во Премиер лигата, добро се покажува. Барем не е како Шевченко што беше лани, кога не можеше ни топката да ја води ...

ок

Па и не е баш во добра форма во моментов. Ама добро, прва сезона му е во Англија, а мислам дека како новајлија во Премиер лигата, добро се покажува. Барем не е како Шевченко што беше лани, кога не можеше ни топката да ја води ...

да прав си ама ( според мене ) не е ништо посебно - на ниту еден натпревар не покажа - зошто е "El Ninio":smir::smir::smir:

јас мислам дека ако некој добар фудбалер купија Ливерпул летово тоа е Торес... Ама со таа ротацијата на Бенитез мислам дека не го покажува неговиот максимум...
ова е мое мислење - мислење на навивач на man utd:salut::smir:

купија да!игра4 да!
ама и во минатото : Сисе,Барош ....
ме разбираш ....:smir::smir::smir:

позЗ!

Шевченко во Челзи најутка на сите времиња
Виери во Милан
Оливеира во Милан
Хави Морено/Умит Давала/Фатих Терим(непотребни османлии)- Милан
Дарен Бент/Едгар Давидс-Тотенхем
За Емерсон пред време да не паламудам ама го осеќам

можеби ...

Што си има појма бе ... кај се овие промашени :lud:
Торес :vozbud:

zasega torres vo liverfool
roben vo celsea
jenas vo tott'ham
vieira vo inter

оти не торрес -
£26.5 million ти ето мислиш малку пари се тоа се купуваат 3,4-5 фудбалери -
робен - консуматор и плејмејкер ( хахахахаххаах ) дај не заебавај - милан е таман екипа за него :pos2:
џенас не по негова вина - управата не n'castle во координација со FA инаку во трка беше до последно и Арсенал.
Виера незнам дали го имаш гледано ????? - ама трба да си симнеш компилации во "црвен дрес" - па ќе споредуваме.

патем патрик виера во милан .

huth vo middlesbrough,juninho vo middlesbrough,maccarone vo middlesbrough!!!:nesum:

еј макароне беше добар само немаше минутажа,хут - повреден ??? ... или ...?
а да третиов не се снајде баш солидно ....
а макароне знам со Сити игравте тој влезе како резерва и ги реши -
имаше неколку убави натпревари -
повеке би рекол Мендијета ....! - се повреди - побреди ... до бескрај.
- јас мислам Така - нема лутиш :helou::salut:
позЗ

zasega torres vo liverfool
roben vo celsea
jenas vo tott'ham
vieira vo inter

оти не торрес -
£26.5 million ти ето мислиш малку пари се тоа се купуваат 3,4-5 фудбалери -
робен - консуматор и плејмејкер ( хахахахаххаах ) дај не заебавај - милан е таман екипа за него :pos2:
џенас не по негова вина - управата не n'castle во координација со FA инаку во трка беше до последно и Арсенал.
Виера незнам дали го имаш гледано ????? - ама трба да си симнеш компилации во "црвен дрес" - па ќе споредуваме.

патем патрик виера во милан .
Абе Торес е машина ... прва сезона му е а дава голови а за тие паре кој 5 фурбалери ќе купиш ... 2-3 лига ...
И на Робен што му фалеше во Челзи ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom