Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oh the irony...Чисто процедурално ама Patos > Doritos.![]()
Ништо посебно. Сликава не знам колку може да се земе за доказ пошто може да биде било кој чипс. Дури и да е доритос, може сам си го ставил црвчево. Нејсе, иди на опаковката , не знам дали пишува, или на сајтот на фирмата околу тоа каде се водат правните спорови. (бтв, Доритос е на Frito-Lay која е ќерка фирма на главната компанија PepsiCo)Ај доста тролање.
Кажете нешто од правен аспект што може да направам за ова?
Sent from my MI 4W
Oh the irony...![]()
Не бе, пошо - патос/земја.Шо бе, демек не е?Плус Фатмаѓул го рекламира.
![]()
Озбилно, Патос и обичниот и тој со кашкавал и „ролованиот“ со луто... све!![]()
Ај доста тролање.
Sent from my MI 4W
Не тролам бе кажи дали од обичниот или тој сирење/кашкавал?Ај доста тролање.
Sent from my MI 4W
Како бе ја сам да го стаам...беше вгнезден на чипсот...Ништо посебно. Сликава не знам колку може да се земе за доказ пошто може да биде било кој чипс. Дури и да е доритос, може сам си го ставил црвчево. Нејсе, иди на опаковката , не знам дали пишува, или на сајтот на фирмата околу тоа каде се водат правните спорови. (бтв, Доритос е на Frito-Lay која е ќерка фирма на главната компанија PepsiCo)
На еден другар, пред некоја година, му се деси да купи Кока-кола лименка и беше Нигериска, уствари требала да иде за Нигерија али залутала по трафикиве. Ги контактираше Пивара Скопје, овие нешто се извинија и му поклонија сет чаши кока-кола.
Обичниот бреНе тролам бе кажи дали од обичниот или тој сирење/кашкавал?
Не гледам што би можел да правиш..... и тоа од правен аспектКажете нешто од правен аспект што може да направам за ова?
Sent from my MI 4W