Производи со "изненадување"

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Кога во веганскиот ручек ќе ти дојде непоканет гостин
Од сега ќе проверувам. Овде не е гаден само глушецот, туку сè што се допрело до него ...

Што сте се возбудиле? Не гледам тука никаква кривица, пратката била наменета за извоз во Кина, случајно залутала во Македонија. :toe:

Кога во веганскиот ручек ќе ти дојде непоканет гостин
Pisuva na proizvodot Sunny Valley

KaM vO pOstenSko SanDacE

Зошто секогаш сум против купување вакви работи за кои лесно е кога е сезона и ги има свежи да си ставам дома во замрзнувач, ама ете имало секогаш низ маркети па нека купуваат готово.

20210405_093803.jpg

Зошто секогаш сум против купување вакви работи за кои лесно е кога е сезона и ги има свежи да си ставам дома во замрзнувач, ама ете имало секогаш низ маркети па нека купуваат готово.

Прегледај го приврзокот 290836
А кога не е сезона не може да ти се падне вакво лото.

И сам да пакуваш може да ти падне предмет внатре или да влезе инсект или слично.

И сам да пакуваш може да ти падне предмет внатре или да влезе инсект или слично.

како да не. Проблем кај овие добавувачи што им се е шо немаат никаков стандард за квалитет, којзнае у кои шупи се пакува ова за толку ефтина цена. Колку пати у кашкавали имам најдено влакна само. Кога работиш со храна све треба да е максимално средено и чисто.

Колку пати у кашкавали имам најдено влакна само. Кога работиш со храна све треба да е максимално средено и чисто.
Јас не спорам дека работат во подпросечни услови, јас му викам дека и дома да пакуваш не е гаранција дека нешто нема да ти влезе внатре во ќесата.

Јас не спорам дека работат во подпросечни услови, јас му викам дека и дома да пакуваш не е гаранција дека нешто нема да ти влезе внатре во ќесата.
Па глушец прилично сигурен сум дека нема да влезе :D

како да не. Проблем кај овие добавувачи што им се е шо немаат никаков стандард за квалитет, којзнае у кои шупи се пакува ова за толку ефтина цена. Колку пати у кашкавали имам најдено влакна само. Кога работиш со храна све треба да е максимално средено и чисто.
Не е до потпросечни услови колку што е до масовно производство и човечки фактор во финална класификација.
Едноставно и да бил глушецот во зеленчукот пред обработка, има шанса да не го виделе за време на производството, се работи за огромни казани и на лентата за селекција веројатно промакнал.

Сигурно нема една вреќа да се пакува дома, па да се пропушти нешто. На чистење и миење се гледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom