Одма ме искаравте.
Ги ставив боите за колку да видите како изгледаат не дека е толку важно.
Секако дека малку високо летам, па сега си викате као овој ми изиграва нешто, дава палета на бои, маркетинг па ова она, се занесува, заставин произвоџач

а уште главните работи ги нема средено., Тоа е така бидејки го замислувам како се произведува тоа ми е најголемата желба и цел.
Да направам нешто со кое ке се гордеам јас, мојата фамилија, пријателите, па здравје ако помине и во нешто поголемо, на меѓународно ниво, да се гордее и мојот народ.
Мора малку да имам некаква фантазија и сон за да можам подоцна тоа да го остварам, инаку знам дека секој си има свој вкус и здравје ако биде нешто од ова, ке се прави по нарачка.
--- надополнето ---
Она што не го кажав до сега е тоа дека иницијатор на овој проект беше Volkswagen кој во време кога размислував да направам некакво возило, поточно велосипед со оклоп, тој ми прати порака, и ми ја кажа неговата идеа за конструирање на hand build возило. Потоа нашиот муабет продолжи понатаму со разменување информации околу возилата и така почнав да го правам ова возило.
Му благодарам на Volkswagen за поттикот кој ми го даде, да не беше тој, можеби немаше ни да го почнам ова возило.