Проект: Velomobile

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Па бојата јас мислам не е толку голем проблем прво среди ги другите работи за бојата секој си има свој вкус сепак прво може да се произведува само во 1 боја па понатаму ги пушташ во продажба и со другите бои :)

Одма ме искаравте.
Ги ставив боите за колку да видите како изгледаат не дека е толку важно.
Секако дека малку високо летам, па сега си викате као овој ми изиграва нешто, дава палета на бои, маркетинг па ова она, се занесува, заставин произвоџач :) а уште главните работи ги нема средено., Тоа е така бидејки го замислувам како се произведува тоа ми е најголемата желба и цел.
Да направам нешто со кое ке се гордеам јас, мојата фамилија, пријателите, па здравје ако помине и во нешто поголемо, на меѓународно ниво, да се гордее и мојот народ.
Мора малку да имам некаква фантазија и сон за да можам подоцна тоа да го остварам, инаку знам дека секој си има свој вкус и здравје ако биде нешто од ова, ке се прави по нарачка.

--- надополнето ---

Она што не го кажав до сега е тоа дека иницијатор на овој проект беше Volkswagen кој во време кога размислував да направам некакво возило, поточно велосипед со оклоп, тој ми прати порака, и ми ја кажа неговата идеа за конструирање на hand build возило. Потоа нашиот муабет продолжи понатаму со разменување информации околу возилата и така почнав да го правам ова возило.
Му благодарам на Volkswagen за поттикот кој ми го даде, да не беше тој, можеби немаше ни да го почнам ова возило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom