Продавници за спортска опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Underlord
  • Време на започнување Време на започнување
Dali nekoj znae da mi kaze lokacija na dukan za roleri vo SKOPJE?????????????????????????????
Имаше веќе тема за спортски продавници во подфорумот. Чисто информативно, да знаеш дека ти го префрлив мислењето во постоечката тема.

Бит пазар кај џандарската станица на аголот за влезот на џандарскиот паркинг - голем дуќан на високо приземје и без фасада.
Само од пиле млеко нема
каде е тоа,незнам каде е џандарската станица и како се вика продавницата и каков квалитет и цена имаат?

Prodavnicata se vika Kral sport
бев таму ама затвараа тоа време праев муабет со продавачот и не успеав да видам што се имаат може да ми кажеш дали имаат мма шорцеви,маички таква спортска облека?

Каде да најдам во Скопјево,продавница кај што се продава маици онакви уз тело ? по долги/кратки ракави ?

имаше една веб стана на која продаваа бодибилдинг и бокс опрема ракавици вреки секакви маици имасе и протеини и др суплементи само заборавив како се вика... ај ако некој знае нека ги напише сите македонски страни за такви работи може ќе ја напише и оваа.. позз

чисто информативно, дали некој знае дали во Македонија некаде се продаваат PowerBlock тегови и колку пари се ако има?

Дали знае некој каде се наоѓа на Фитнес МК продавницата ( во Скопје), барав на тоа сајтот што им е ама слабо

Дали знае некој каде се наоѓа на Фитнес МК продавницата ( во Скопје), барав на тоа сајтот што им е ама слабо
Во стан е тоа, освен во меѓувреме ако не отвориле продавница. Се наоѓа во зградите позади Mcdonald's во аеродром. Не се сеќавам точно кој број беше зградата и станот али пиши им на мејл ќе те упатат.

имаше една веб стана на која продаваа бодибилдинг и бокс опрема ракавици вреки секакви маици имасе и протеини и др суплементи само заборавив како се вика... ај ако некој знае нека ги напише сите македонски страни за такви работи може ќе ја напише и оваа.. позз

Moжда ептен касно одговарам, али страната е pride.mk и продаваат се' oва што спомна ти :)

Сакам да прашам нешто... Дали знаете каде се продава ВРАТИЛО и РАЗБОЈ, ама ми требаат за да ги ставам надвор.. Значи нешто многу добро.. затоа што се работи за мене и уште двајца мои другари ама тие имаат по 70-80 кила значи ми треба професионално што нема да го искривиме од првото факјанје :D

Ке правам надвор вратило и разбој.. па ме интересираше дали се продава или во следен случај јас да барам шипки и слично :S

Сакам да прашам нешто... Дали знаете каде се продава ВРАТИЛО и РАЗБОЈ, ама ми требаат за да ги ставам надвор.. Значи нешто многу добро.. затоа што се работи за мене и уште двајца мои другари ама тие имаат по 70-80 кила значи ми треба професионално што нема да го искривиме од првото факјанје :D

Ке правам надвор вратило и разбој.. па ме интересираше дали се продава или во следен случај јас да барам шипки и слично :S
Најубаво шипки да најдеш некој и да се заварат/зацврснат бетонираат што ти ја знам што, негде каде што ќе има доволно простор за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom