Продавници за спортска опрема

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Underlord
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
3
дали некој може да ми посочи низ скопје каде има продавници,меѓутоа не да продаваат патики и тренерки, туку ракавици, заштитна опрема и се за боречки вештини.

ракавици мислам дека има во runners.

Имаш во ГТЦ доле во подрумот,продаваат претежно опрема за боречки вештини.
Мене ме интересира дали во Скопје може да се најде опрема од Tapout?

знае некој каде има гуми за заби и колку пари се?

www,pride.mk

овдека има све и сешто...малку солени се цениве ама..
--- надополнето: 7 април 2012 во 18:35 ---

Знаеш што пари се ? ракавици ме интересираат...

знае некој каде има гуми за заби и колку пари се?
Имаш во овие 3-те горе што ги напишав, јас земав од рамстор доле има една продавница мала за спортска опрема. Everlast single гумица за 350 ден.

Знаеш што пари се ? ракавици ме интересираат...

Во http://www.vingfitness.com.mk имаш квалитетни ракавици од Hammer, имаш од 3500 и 4000 кожени модели. Дома имам пар и од двата модели, (еден мој, еден на брат ми) и двата пара се две години и немаат трепнато.
Ако планираш да зимаш ракавици подобро е да инвестираш во добри кожени, многу подолго ќе ти траат, затоа што за се ќе ги користиш. Треба да има и во pride.mk добри ракавици, ама со нив е како лото, никад незнаеш што имаат на лагер, имаат на страната од Addidas и од Everlast.

Мислам дека во рамстор имаше една продавница што продаваат производи на tapout:)

порано имаше продавница за опрема лов и риболов у ГТЦ на 3ти спрат одма до журнал кафичот

Имаш во овие 3-те горе што ги напишав, јас земав од рамстор доле има една продавница мала за спортска опрема. Everlast single гумица за 350 ден.

Во http://www.vingfitness.com.mk имаш квалитетни ракавици од Hammer, имаш од 3500 и 4000 кожени модели. Дома имам пар и од двата модели, (еден мој, еден на брат ми) и двата пара се две години и немаат трепнато.
Ако планираш да зимаш ракавици подобро е да инвестираш во добри кожени, многу подолго ќе ти траат, затоа што за се ќе ги користиш. Треба да има и во pride.mk добри ракавици, ама со нив е како лото, никад незнаеш што имаат на лагер, имаат на страната од Addidas и од Everlast.

Значи нема ништо подоле а...треба и вреќа да купувам,штитници,триста чуда...али добро,фала.
--- надополнето: 8 април 2012 во 00:11 ---
Ај и ова да прашам...кај да најдам онакви тренерки долни,Limited ?

дали некој може да ми посочи низ скопје каде има продавници,меѓутоа не да продаваат патики и тренерки, туку ракавици, заштитна опрема и се за боречки вештини.
Бит пазар кај џандарската станица на аголот за влезот на џандарскиот паркинг - голем дуќан на високо приземје и без фасада.
Само од пиле млеко нема

Бит пазар кај џандарската станица на аголот за влезот на џандарскиот паркинг - голем дуќан на високо приземје и без фасада.
Само од пиле млеко нема

Нешто по ефтино е таму или ? збориш само за тренерки,или и за ракавици и такви ствари ?

Dali nekoj znae da mi kaze lokacija na dukan za roleri vo SKOPJE?????????????????????????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom