- Член од
- 3 март 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 3
дали некој може да ми посочи низ скопје каде има продавници,меѓутоа не да продаваат патики и тренерки, туку ракавици, заштитна опрема и се за боречки вештини.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш во ГТЦ доле во подрумот,продаваат претежно опрема за боречки вештини.
Мене ме интересира дали во Скопје може да се најде опрема од Tapout?
Имаш во овие 3-те горе што ги напишав, јас земав од рамстор доле има една продавница мала за спортска опрема. Everlast single гумица за 350 ден.знае некој каде има гуми за заби и колку пари се?
Знаеш што пари се ? ракавици ме интересираат...
Имаш во ГТЦ доле во подрумот,продаваат претежно опрема за боречки вештини.
Мене ме интересира дали во Скопје може да се најде опрема од Tapout?
Ќе проверам,ти благодарам многуМислам дека во рамстор имаше една продавница што продаваат производи на tapout![]()
Имаш во овие 3-те горе што ги напишав, јас земав од рамстор доле има една продавница мала за спортска опрема. Everlast single гумица за 350 ден.
Во http://www.vingfitness.com.mk имаш квалитетни ракавици од Hammer, имаш од 3500 и 4000 кожени модели. Дома имам пар и од двата модели, (еден мој, еден на брат ми) и двата пара се две години и немаат трепнато.
Ако планираш да зимаш ракавици подобро е да инвестираш во добри кожени, многу подолго ќе ти траат, затоа што за се ќе ги користиш. Треба да има и во pride.mk добри ракавици, ама со нив е како лото, никад незнаеш што имаат на лагер, имаат на страната од Addidas и од Everlast.
Бит пазар кај џандарската станица на аголот за влезот на џандарскиот паркинг - голем дуќан на високо приземје и без фасада.дали некој може да ми посочи низ скопје каде има продавници,меѓутоа не да продаваат патики и тренерки, туку ракавици, заштитна опрема и се за боречки вештини.
Бит пазар кај џандарската станица на аголот за влезот на џандарскиот паркинг - голем дуќан на високо приземје и без фасада.
Само од пиле млеко нема