Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
golem ljubitel sum na kucinja od rasata sibiski samojed pa podolgo vreme baram no nemozam da najdam ako ima nekoj neka kaze da se dogovorime

Siguren si deka imas uslovi za cuvanje takvo kuce?:)
cel zivot sakav samojed i sega imam ama povtorno ne bi cuvala
mnogu se teski za izdrzuvanje i baraat mnogu mnogu nega :)
a znam eden pred nekolku deka ja parese negovata kucka ama po 200 evra gi prodava :smir:

Некој да подарува мало маче до 1 ипол месец старо?

decki iguana kaj mozam da najdam i kolku pari e ?:salut:

decki iguana kaj mozam da najdam i kolku pari e ?:salut:
сеа зависи од кој град си...да знаев од кој град си би ти кажал ако знаам...бтв мене ми треба Питбул,Боксер или Шарпланинец али не чисто-крвен на подарок на продажба како и да е ако знае некој нека пиши...

сеа зависи од кој град си...да знаев од кој град си би ти кажал ако знаам...бтв мене ми треба Питбул,Боксер или Шарпланинец али не чисто-крвен на подарок на продажба како и да е ако знае некој нека пиши...

skopje :)

Има некој информација дали Војо од Zoo Vivarium уште размножува гекончиња? :)

Барам да купам бело лабрадорче, машко по можност. Знае некој каде, колку?

Фала. :smir:

Некои информации каде може да се најде англиски булдог до 5 месеци старо кутре, продава некој ?

Se prodavaat PERSISKI I EGZOTICNI MACINJA

Prodavam rasni persiski i egzoticni (persiski so kratko vlakno) macinja rodeni na 14 april 2010 g. Vo razni boi se: kremasta, belo - siva i kolor - point (himalajska). Macinjata imaat miroljubiv i druzeljubiv karakter, veseli, so odlicni maniri i socijalno adaptirani. Poteknuvaat od zdravi, prekrasni, ubavi i vospitani rasni roditeli. Gi prodavam isklucivo samo na iskreni i vistinski ljubiteli na domashni milenici.

tel. 070 880 496,
email: queendetta@yahoo.com

IMG_5109-2.jpg IMG_5188-1.jpg

IMG_4983-1.jpg IMG_4956-1.jpg

IMG_4821-1.jpg IMG_5002-1.jpg

IMG_4778-1.jpg IMG_4076-1.jpg

Да ви препорачам страна http://vdomi.me каде што можете да најдете многу миленици што ги подаруваат

http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=64019&id=1436633245
Овие тројца палавковци бараат топол дом.
Мачињата се стари 2 месеца, 2 машки и едно девојче, прочистени бањати, и со стекнати хигиенски навики.
Би сакале да ги подариме на вистински љубители кои ке им дадат убав дом а за возврат ке добијат многу љубов.
Ако има заинтересирани пишете ми на ПП.

имаме останато уште едно машко и едно женско маченце..ѕверчињава се преслатки и се убаво воспитани..ке бидат малку поголемки по раст, и со долго меко крзно.
Од толку љубители на мачки на форумов нема никој заинтересиран да си добие ново другарче?? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom