Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Bullmastiff кученца на продажба !!!

Не ја пропуштајте шансата да чувате куче кое е вистински пријател на семејството, кое обожава деца но и кое претставува одличен чувар на домот.

Татко: Teofil - 2 CAC MK,1 CACIB и 1R.CACIB, оценет со 5 ( целосно педигре тука )

Мајка: Mella - оценета со највисоката оценка 5 (целосно педигре тука )

Кученцата се окучени на 01.05.2013 година и слобoдни се 7 женски и 2 машки. Нормално кученцата ги добивате со педигре, здравстевна книшка, прочистени и вакцинирани.

Повеќе информации околу кучињата и родителите на bellabullmastiff.webs.com
Контакт: 071/230-540 и albertopetrov@gmail.com

nAdSSWO.jpg

Ве читам сите вас што сакате на подарок да добиете чивава,маламут,хаски и многу сте ми смешни. Дај бе луѓе не пишувајте глупости ве молам! Кој нормален би ви дал на поклон таква раса освен ако не ви е близок роднина или пријател?

Пред неполна година си пуштив оглас барам маламут на подарок и ете ми се јавија изненадно луѓе кои си ја пареле кучката ради здравје и ми поклонија маламут со педигре,книшка,вакцини,чип на мене останува само да си го хранам и да му обрнувам внимание ,така да немој друг пат да кажуваш дека некој тресе глупости.

Пред неполна година си пуштив оглас барам маламут на подарок и ете ми се јавија изненадно луѓе кои си ја пареле кучката ради здравје и ми поклонија маламут со педигре,книшка,вакцини,чип на мене останува само да си го хранам и да му обрнувам внимание ,така да немој друг пат да кажуваш дека некој тресе глупости.

Toa e one in a milion ситуација. ;)

Дечки, се подарува Нала. Она е Хаска, стара 16 месеци. До сега пројде низ многу. Кучето сега е здраво и право, игриво и подготвено да пружи многу љубов:love: Се подарува само на вистински љубители. https://www.facebook.com/photo.php?...80894763.64788.189976044387060&type=1&theater

Подарувам маченце, старо две месеци. Маченцето е црно со бело.
Само за вистински љубители.

Контакт во ПП

Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари пет недели, со врвно педигре, прочистени, (вакцина по седма недела). Имам пет машки кученца, и едно женско. Цена 280 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092
Прегледај го приврзокот 66766

Продавам фурминатор за кучиња (20 до 40 кг) и големина на влакно не поголемо од 5цм. Фурминаторот е оргинал, порачан онлајн али јас порачав за мачка а они за куче ми пратиле :eek: па затоа го продавам.
Заинтересирани контакт во инбокс.

DSC00001.JPG

DSC00002.JPG

Bullmastiff кученца на продажба !!!

Не ја пропуштајте шансата да чувате куче кое е вистински пријател на семејството, кое обожава деца но и кое претставува одличен чувар на домот.

Татко: Teofil - 2 CAC MK,1 CACIB и 1R.CACIB, оценет со 5 ( целосно педигре тука )

Мајка: Mella - оценета со највисоката оценка 5 (целосно педигре тука )

Кученцата се окучени на 01.05.2013 година и слобoдни се 7 женски и 2 машки. Нормално кученцата ги добивате со педигре, здравстевна книшка, прочистени и вакцинирани.

Цена: САМО 200 евра !

Повеќе информации околу кучињата и родителите на bellabullmastiff.webs.com
Контакт: 071/230-540 и albertopetrov@gmail.com
nAdSSWO.jpg

VrH9wgp.jpg

3Q7thT8.jpg

1001831_557941394262103_1008745805_n.jpg

- Уште имам 2 мали мачиња, стари 2 и пол месеци и никако да најдам некој да ги земе. Заинтересирани ако има нека ми пишат :)

Се продава целосен бизнис ( продавница за миленичиња) комплет сосе техничка опрема, животни, храна, роба и се останато. Сосе секаков вид на животни за контакт повеќе

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004354510649&fref=ts

Продавам кученца од расата Сибирски Самојед, стари 7 недели, со врвно педигре, прочистени, вакцинирани. Имам 4 машки кученца, и едно женско. Цена 250 евра. (постои простор за договор)
Телефон за контакт: 070/377-092
puppies-jpg.66766

Дечки, се подарува женка, Дого Аргентино, стара две години. Прекрасно воспитана, мили и мирна. Ја подаруваат поради финансиски проблеми, не е воопшто никаков проблем со кучето. Ако има некој заинтересиран, ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom