Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој каде може да се купи маица со еквилајзер?

го превртев цело Скопје и не најдов па си реков да нарачам преку татко ми бидејки многу патува низ европа ... ако добијам некоја информација за цената ке ти пратам ПП па ако сакаш нарачај

го превртев цело Скопје и не најдов па си реков да нарачам преку татко ми бидејки многу патува низ европа ... ако добијам некоја информација за цената ке ти пратам ПП па ако сакаш нарачај

Ај ако најдеш пиши :))

--- надополнето ---

ke si najdes slika dobra od NET i ke odis kaj sto printaat maici i ke si isprintas po tvoj izbor tocno kakva sto sakas :P
Не сакам обична слика има глеав на нет правилен еквилајзер на батерии е маицата...

Незнам каде да пишам, па ајде еве тука, ако не е за овде бришете =)

Продавам CD/Radio за во кола Pioneer DEH - 344R (4x35w)

Користено е некаде околу 4-5 години, си функционира најнормално, го сменив зошо ми требаше AUX и USB порт...

цена:2500 ден.

НЕКОЈ??? ХИТНО

нова цена: 2000ден.

Се продава Creative Sound Blaster Audigy 4 PCI 7.1 Channels звучна картица. Малку користена, во одлична состојба. Користи квалитетни Creative E-MU чипови од студиската серија на звучни картици. Компатибилна со Win 7, Vista, XP.

Sample Rate: 192KHz

Digital Audio: 24-bit
SNR: 113dB
Line In: Yes
Line Out: Yes
MIC In: Yes
MIDI/Joystick :Yes
CD/Aux In: Yes
Interface: PCI

цена: 30 eur

Dimitar
075487879

Prodavam D-link modem od T-home (500den) .. Gembird 4 porten ruter (600 den) !!

Продавам рам 1G DDR2 533MH SODIMM поради тоа што го сменив со 2G, користен е 8 месеци, цена 850 денари

Ај кога сте веќе кај графички, да ве прашам до колку би идела 6600GT 256MB GDDR3?

700-800 den najveke

@MasteR_#0 .. срцка дој на xfire или msn

Имам дома телевизиска картица, користена, ако некој е заинтересиран нека пише. И стар монитор :) :smir:

Некој да не има Socket 478 матична со AGP слот и DDR 1 ?!... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom