Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај и јас да се огласам ... Sapphire ATI PCX HD 4870 X2 2GB GDDR5, само два месеци користена уште под гаранциа . Ако некој е за нека пиши на ПП . Да бидиме сериозни во таква машина беше клаена шо едвам дали е уклучено еднаш некоја игра на неа ... Сосе кутиа, сосе гаранциа, со се .
KevinM напиша:Продавам Kőnig CMP-MEDIAPLAY2 audio/video player што чита MPEG-1(.AVI, .MPG, .DAT), MPEG-2(.AVI, .VOB), MPEG-4(.AVI, .ASF, .Xvid), mp3, wma, jpeg, subtitles(.smi, .sub, .srt, .psb, .ass, .ssa, има USB-влез за екстерен медиум, место за SD i CF картичка, mini-USB за поврзување со хдд во внатрешноста, место за 2.5" хдд (не е вклучен со плеер-от), Стерео или 5.1 ch звук, до 1080i upscaler.
Нов, само отворен 4000 ден. Заинтересирани повелете!
Ne znaev kaj da prasam pa ke prasam ovde
nekoj da preporaca dobar Wi-Fi ruter`??
Ne znaev kaj da prasam pa ke prasam ovde
nekoj da preporaca dobar Wi-Fi ruter`??
Prodavam obicen xbox so 40 giga hard disk so 2 orginal joystika i 3 orginal igri ne cipuvan za samo 3000 denari!!!
Продавам интел пентиум 3 на 933 мхз, 30 гб хдд, 512сд рам меморија со се монитор 17ка, одличен за офис и за интернет, 50 евра.... 077-627-626 или пиши понуда
затоа пишав понудете.....abe druze kade ovoj kompjuter za 50 evra??? ja sto imam pentium 4 edvaj 4000 mozam da go sitnam a ne ovoj...![]()
продаден е за 2500:baeh:abe druze kade ovoj kompjuter za 50 evra??? ja sto imam pentium 4 edvaj 4000 mozam da go sitnam a ne ovoj...![]()
Контролерот е користен 14 месеци и е скоро нов, сочуван исто како и ресиверот кој можете да го поврзете со компјутер. Со нив давам гратис оригинална игра Company of Heroes: Opposing Fronts со онлајн опции.
Маусот е користен 6 месеци и е уште под гаранција. Со него исто давам оригинална игра Company of Heroes со онлајн опции.