Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
prodavam graficka agp geforce fx 5200 cena 400 den.

prodavam cpu-850 den. + soodveten kuler za istiot 200 den.

Продавам Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express графичка картица, некористена ганц нова :) цена: 11500
41KZWJ7EAIL._SL500_AA280_.jpg

п4 со интел целерон 2.4 GHz, 40 GB HDD, 128+256 MB RAM, интегрирана мрежна, звучна, графичка (со 64 RAM на неа), Wi-Fi карта. Ме интересира колку би можел да го продадам?

Патем, барам да купам LCD монитор 19 инчен или поголем.

п4 со интел целерон 2.4 GHz, 40 GB HDD, 128+256 MB RAM, интегрирана мрежна, звучна, графичка (со 64 RAM на неа), Wi-Fi карта. Ме интересира колку би можел да го продадам?

Патем, барам да купам LCD монитор 19 инчен или поголем.

sto maticna imas?i dali ja prodavas maticnata i kolku?

Kade da najdam HP 1020 1018 ili 1010 prodava nekoj novi i koja e cenata ???

sto maticna imas?i dali ja prodavas maticnata i kolku?
Матичната е Asus p4sgx mx но немам намера да го делам. Ако го дадам комплет, или ке земам монитор и ке го работам (ова второво повероватно).

Здраво каде можам да набавам неонки црвени за компјутер ? И цена ? Во цел Велес нема неонка да ти иб*м градот :) За во скопје прашувам ?

Здраво каде можам да набавам неонки црвени за компјутер ? И цена ? Во цел Велес нема неонка да ти иб*м градот :) За во скопје прашувам ?

Нема ни во Скопје.....

Црвени не знам, знам дека во Анхоч имаше едно време плави.. :helou:

Диќ толку ли бе никаде у цела македонија да се нема лееее да ти иб*м се како е можно ?

Јас колку што знам, нема....
Види некој ако иде за Бугарска или Гејлада да ти донесе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom