Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам хард диск Hitachi HDS721680PLA380 (80 GB , 7200 RPM, SATA-II)
Понудете вие цена на приватна порака

Здраво вака барам некој лап топ до кај 5000 денари се наоѓа некој таков или тешко ? ако има, конфигурација ?

Барам Пентиум 1 (Само процесорот) ако може...
Ми треба за тестирање, и некоја стара графичка карта.

Информации ве молам.
E Здраво имам еден стар процесор 300MHz intel celeron и графичка nvidia со 32мб меморија мислам дека толку беше не сум сигурен треба да видам ?

Prodavam 17'' LCD monitor QUART vo odlicna sostojba
moze i zamena za 19'' ili 20'' so moja doplata:vozbud::vozbud::vozbud:

Барам Пентиум 1 (Само процесорот) ако може...
Ми треба за тестирање, и некоја стара графичка карта.
[/B]
Mozit graficka ati radeon 4mb i procesor 350 mhz .Dosta ke ti e za testirane.Kompjuter e nad 20 god star ,eden drugar moj uste go koristit
ама го погоди, над 20 години стар.
Добро значи у 1998 ја кога купив пентиум 2 на 333мхз,тоа пред 20 години ли е ?

Луѓе колку пари ќе земам од процесор genuine intel(R) CPU 2140@1.6GHz и рам од 1gb 2x512 на 800MHZ и графичка ati radeon x1300/x1550 со 256mb ddr2 ? сакам да ги продадам овие делови за да си земам појаки ? од прилика колку ке им земам и колку ќе треба да доплатам за да земам некои појаки делови ?

Продавам или менувам РАМ Kingston DDR2, 800MHz, 1 GB... 2 плочки. Рамот е користен краток период. Го менувам за SDRAM, ако има некој...
0012smile.gif

Едит: Го менувам за ДДР1, не за СДРАМ ко што напишав погоре, сеа видов што сум напишал, моја грешка...

Се извинувам

Prodavam hard disk Hitachi (80 GB , 7200 RPM, SATA-II) koristen e dva meseci raboti ,ispraven e go prodavam zs mi treba hard disk nad 160 GB mozi i zamena so moja doplata za hard disk od 160GB Sata2 ili nad....Ponudete vie cena

Продавам Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express графичка картица, некористена ганц нова :) цена: 11500

Не е за тука,ама ако најде модераторот нека префрли слободно

Продавам појачало Фишер,германско,со вкупна снага од 300 вати,излез за 4 звучници, вграден фм тјунер

pojacalo.JPG
pojacalo2.JPG

Цена: 100 евра:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom