Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Lali мој совет до тебе е да си земеш дигитална камера со MiniDV касета (било да се работи за HD камера или обична). Ипак кога си негде на пат ако го успиниш хард тоа е тоа, а со касетата само ја мењаш и си продолжуваш.

Сакаш да ти пратам линкови кај што е 700долари?

Хахахахахахаахах
јас за 520 долари од B&H земав Sony Alpha A200 DSLR со објектив и со професионална картичка Lexar 2gb што е многу подобар од тој што го продаваш така да ценава 700 долари што ја извади ти беше ептен напумпана. Не викам дека не си го купил толку или дека не се продава толку туку дека тие што го продаваат по таа цена немаат осет кога се наоѓа 3 пати поевтино :)

Хахахахахахаахах
јас за 520 долари од B&H земав Sony Alpha A200 DSLR со објектив и со професионална картичка Lexar 2gb што е многу подобар од тој што го продаваш така да ценава 700 долари што ја извади ти беше ептен напумпана. Не викам дека не си го купил толку или дека не се продава толку туку дека тие што го продаваат по таа цена немаат осет кога се наоѓа 3 пати поевтино :)
Многу јасно дека не сум го купил по таа цена, туку ја земав како пример. Зборот ми беше дека на интернет ќе најдеш се и сешто, секакви цени.

Prodavam: lenovo l190x pro monitor so S-PVA panel(ne eTN) 4 komada novi !

zainteresiranite privatna poraka!

Blagodaram.

продавам тастатура Chicony KU-0418

1200 denari.

Користена е 3 месеци и е копија на Saitek Eclipse првата верзија.
tast3gt6.jpg

tast4ha0.jpg

tast2pe6.jpg

tast1eg8.jpg

prodavam usb flash 2.0 verbatim 4gb 600 denari, i prodavam tv tuner asus malce koristen top sostojba 1000 denari...071993110

Да не знае некој од каде може да најдам USB кабел за тие камерите од Скопско наградите? Има ли некаде во Македонија застапник на Сони?

Моделот на камерата е DCR-HC51E.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom