Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам Катар COPAM CP 4050

Модел COPAM CP 4050
1.5 метар долг
плус додатно неотпакувано ноже.
Цена 1000 евра.

oimg_GC01537660_CA01537661.jpg

Јеп Бокуре е у право, за да го шитнеш ке треба да го даеш 600-700, ионака никој нејке 667мици.

може совет за купување на рутер? во он нет ми рекоа дека чини негде над 4000 ама скапо ми се виде.

Ако сакаш квалитетен, Linksys, а може и Dlink. Не би требало да се над 4000 денари. Ама околу 3000, да.

ви благодарам на сите. само да прашам уште нешто: еден другар ми кажа дека имало многу заебанции, тешко се местел, требало често да се апдејтува, а и многу ретко му го покривал цел стан. имате вие вакви проблеми, и ако одговорот е да дали воопшто се исплати да зимам рутер ?!

ви благодарам на сите. само да прашам уште нешто: еден другар ми кажа дека имало многу заебанции, тешко се местел, требало често да се апдејтува, а и многу ретко му го покривал цел стан. имате вие вакви проблеми, и ако одговорот е да дали воопшто се исплати да зимам рутер ?!

Се ова што го коажа, врска нема со рутер...

ne zimaj, drugar ti se ti kazal :)
Mene mi e namesten wifi ruterot pred 3 godini i si raboti bez gajle do den-denes

да се разбирав немаше да барам помош:smir:. ако грешам исправете ме ве молам.

Зимај си рутер ако ти треба. Се што ти кажал другар ти, врска нема...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom