- Член од
- 26 април 2008
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 5
abe jovce jovce carce si batemi dade eden drugar katalog i gledam deka e tolku a i toj mi rece taka.AMA SEGA PAK MI VELIT ABE BRAT SUM ZGRESIL TO BILO DA SE DOPLATIT TOLKU!.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe jovce jovce carce si batemi dade eden drugar katalog i gledam deka e tolku a i toj mi rece taka.AMA SEGA PAK MI VELIT ABE BRAT SUM ZGRESIL TO BILO DA SE DOPLATIT TOLKU!.
brat sakav da ja prodadam ama i padna cenata nova e 4500 ne mi se isplati@ bobi2008 ... да не ти ја расипам рекламата ама во DD comp. е5200 е 3000 денари, додека 260 е ~9000 така да не е лошо да ги намалиш цените сепак тие продукти застареа малку!
btw која ревизија ти е процесорот?
@jaffafresh ... дали ја продаде графичката ?
КУпувам графичка за слот PCI-E .... над 8500GT нова половна тоа што имате понудете ми замене е :salut:
ABE JAS IMAM GF8500 GT ama kolku ke dajs enoja mi sejt.
e Foxconn 8500gt imam 256 pisit a xp imam i mi pisti 512mb i ja pustam gta iv i na nea mi velit deka imam 512 mb,za toa nz mn i ddr2 e i koristena e 4 meseci a nemam garancija.
ISTA E KO OVA NA SLIKA KOPIJA SAMO SO NEMAT OLKA PERKA KLADOV POGOLEMA DUPLO I MI GREJAT 50 STEPENI VO IGRI.
Metono1[mkd];2963124 напиша:Продавам рутер Linksys, цена по договор. Предност имат Струмичани, бидејќи сме во близина, а ако има и некој ептен заинтересиран од страна, исто така може. :smir:
За оваа колку би дал?КУпувам графичка за слот PCI-E .... над 8500GT нова половна тоа што имате понудете ми замене е :salut:
Уште цена заборави можи да пишиш цена ?
За оваа колку би дал?
GeForce N9600GT PCX 512MB DDR3, 256bit, 650/1400/1900MHz(GPU, VRAM, PS), Dual DVI, HDTV
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pr...goryID=5&DetailName=Feature&MenuID=54&LanID=0
![]()
Имам и кутија и се што иде со неа, и гаранција има во мај или јуни е купена. Пиши ми цена по пп.
Да не си утнал малце? Во сите дилерски ценовници што ги имам, цените за 500гб се дупло од твојава цена. Дај ако е 1200, прати ми неколку парчиња за скопје...