- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
- Локација
- јужно од бурегџилницата на аголот
купувам 100% сигурен бизнис план...плаќам со 100% добитен лото тикет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти кажам ова ти иди исто... за тој тутун ако го работиш со аргати+ се останато би потрошил околу 500-600 евра по декар а би извал 300-400 кила по 3 евра продажно однос 1/2 , значи кој има услови ете му раздаботен (не лично ама докажано во многу прилики ) план ...Како можи море така. Ако не, дај ми мене 100 евра јас че ти кажам бизнис план. Насади тутун 30 декари. Ете го планот.
Еве сакам пример да видам за што станува збор, па ако ме бендиса че вложам, ако не, не сум будала да фрлам 7000 евра така...
Кажи од прилика за што се работи..
Не се прај на будала, јас прв го кажав бизнис плановДа ти кажам ова ти иди исто... за тој тутун ако го работиш со аргати+ се останато би потрошил околу 500-600 евра по декар а би извал 300-400 кила по 3 евра продажно однос 1/2 , значи кој има услови ете му раздаботен (не лично ама докажано во многу прилики ) план ...
Ај сега по 10 евра сите што ме прочитавте![]()
Кај најде да бараш(правиш) пари и тоа на форумот на Кајгана? Па овде луѓето идат да дознаат нешто за џабе а ти ќе вадиш пари од нив,кога ќе видам и дека профилот ти е непотполн(без слика и не ти е од вчера,туку од денес) почнува да ми личиш на рибар кој само што фрлил мамка и чека да се упеца нешто(тешка наивчина кој има вишок пари за фрлање).Еден искрен совет од мене,немој да бараш пари од форумџии од калибарот на Кајганџиите,затоа што по постовите ќе видиш дека овде поприлично итри и интелигентни "деца" кои тешко дека ќе ги насамариш.Се надевам исто така дека си искрен во намерата,па ако навистина сакаш да направиш добар бизнис,тогаш можеме да се сретнеме во живо и да ја разработиме идејата,еве јас ќе ти најдам 7000 евра,поздравNajiskreno se nadevam deka ke se javi nekoj avanturist i ke mi pomogni da ja realizirame ideata pa potoa ke vi napisi na temava kako mu se smenil nacinot na zivot ... Nov prihod![]()
Br.3 Go prodadov na eden poblizok veke
Го има продадено на поблизок роднина бизнис планов, и пак нема кеш. Twilight беше каде-каде подобра љубовна приказна.Vo pravo si samo NEMAM KES ...eden golem problem neli ???
Ama da znaes ti ako imas kes za vlozvajnje ke svatis i ke pocnis da rabotis !!!