Nekoj da ne ima procesor na AM3 Socket,i ako ima sto procesorce i kolku pari? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Intel Core i3-3117U што ќе кажете за процесоров , не се разбирам баш, а земав лаптоп и го платив околу 500 евра ... и гледам дека процесоров не е баш нешто нај... барем јас како што гледам, сакам мислење од вас.... фала однапред
има ли некоја врска дали процесорот е 3та генерација ?? оти има некој со поголем гигахерц а се 1ва генерација мислам?
сакам да ве прашам што мислит за процесориве со буквата У и со буквата М назад, имам слушнато дека оние со у трошат помалце енергија и помалце трошат, а мак оние М се помокни ама многу повеке трошат и повеќе греат, сакам да знам секој лично како процесор би избрал дали соУ или М инаку правам муабет за оние и3,и5,и7 процесори....
Intel Core i7 3517U
IntelCorei5-337UM
еве ви и пример
koga bi kupuval lap top sto bi izbral so u ili m, izvini so prasav, sakav samo mislenje...
сакам да ве прашам што мислит за процесориве со буквата У и со буквата М назад
Еј ми треба Интел Пентиум на 1333 ддр 3 до 3500 илјади. Ама побрзо тро ако мозжи.
Еј ми треба Интел Пентиум на 1333 ддр 3 до 3500 илјади. Ама побрзо тро ако мозжи.