Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Министерот за здраство Тодоровски зборува за проблемите во здраството во 'пијана' состојба, останатото ќе го забележите сами.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Министерот за здраство Тодоровски зборува за проблемите во здраството во 'пијана' состојба, останатото ќе го забележите сами.![]()
Смешно е, али мислам дека намерно е успорено, а не дека е пијан.Министерот за здраство Тодоровски зборува за проблемите во здраството во 'пијана' состојба, останатото ќе го забележите сами.
А оти не приметуеш дека според движењата на телото дека министеров е успорен?А оти Јанко не е успорен ???
Супер моќи има. Не го фаќа него успорување. Масон е.А оти Јанко не е успорен ???
А оти не приметуеш дека според движењата на телото дека министеров е успорен?
LoLКизне колку има влекнато шо че не биди успорен.. дај не ме заебавај, се познава по муабетон, види го, треси глупости.
LoL
абре успорено е.
Можам ако сакам Јанко да не го успорам , а него да го успорам. Звукот и сликата да ги одвојам и да ги пастирам како сакам....
Секој гејмер може да примети колку сецка сликата. Успорен е нормално ради фора, за нетренирано ок проаѓа финтава.Кизне колку има влекнато шо че не биди успорен.. дај не ме заебавај, се познава по муабетон, види го, треси глупости.
Сериозен си дека не приметуваш дека е успорено ???Дај ми оригинал снимка и одма се повлекувам.