Проблемите во здраството

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Веб-сајт
www.facebook.com
Министерот за здраство Тодоровски зборува за проблемите во здраството во 'пијана' состојба, останатото ќе го забележите сами.:pos:

Министерот за здраство Тодоровски зборува за проблемите во здраството во 'пијана' состојба, останатото ќе го забележите сами.:pos:

Не е интересно да се исмејуваат луѓе со ментална попреченост во развојот.

Смешно е, али мислам дека намерно е успорено, а не дека е пијан.

Изгледа како пијан,ама како што викате можно е и да е успорено.Јанко не е успорен и тој таму еден што оди како апаш,се крие.:pos:

So once again the day is saved, thanks to Mr. Burek.

c91h8ji.png

И еден buzz kill:

W6mYce5.png

Последно уредено:
А оти не приметуеш дека според движењата на телото дека министеров е успорен?

Кизне колку има влекнато шо че не биди успорен.. дај не ме заебавај, се познава по муабетон, види го, треси глупости.

Кизне колку има влекнато шо че не биди успорен.. дај не ме заебавај, се познава по муабетон, види го, треси глупости.
LoL
абре успорено е.
Можам ако сакам Јанко да не го успорам , а него да го успорам. Звукот и сликата да ги одвојам и да ги пастирам како сакам....

LoL
абре успорено е.
Можам ако сакам Јанко да не го успорам , а него да го успорам. Звукот и сликата да ги одвојам и да ги пастирам како сакам....

Дај ми оригинал снимка и одма се повлекувам.

Секој гејмер може да примети колку сецка сликата. Успорен е нормално ради фора, за нетренирано ок проаѓа финтава.

Дај ми оригинал снимка и одма се повлекувам.
Сериозен си дека не приметуваш дека е успорено ???

Види го само движењето на рацете на Тодоров

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom