Проблеми со должината на пенисот :(

• Креатор на темата Креатор на темата AnGeL.BoY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па да се задоволи женска доволни се 8 цм,зашто толку е просечна длабочина на вагиналниот тракт.Не велам дека од почеток не би се запалила кога ќе види голем пенис.Но ако не знае да го користи тоа што џабе му е алатот.Верувај дека женско ако не е смирена и ако имала лош ден,тешко да и дадеш оргазам,ако не знаеш како да ја опуштиш.Битно е ментална стимулација,ти колку сакаш прави предигра пали и свеќи и ѕвезди,ако не си первезен во кревет,сигурно ќе бара нешто на страна.

Па да се задоволи женска доволни се 8 цм,зашто толку е просечна длабочина на вагиналниот тракт.Не велам дека од почеток не би се запалила кога ќе види голем пенис.Но ако не знае да го користи тоа што џабе му е алатот.Верувај дека женско ако не е смирена и ако имала лош ден,тешко да и дадеш оргазам,ако не знаеш како да ја опуштиш.Битно е ментална стимулација,ти колку сакаш прави предигра пали и свеќи и ѕвезди,ако не си первезен во кревет,сигурно ќе бара нешто на страна.
ако велиш така ај така нека биди.
ама друго е да те боцни комарец , а друго е да те боцни стршлен. ако ме сваќаш што сакам да кажам

абе дечко нејќат жените да голтаат пенкалце.........мускули бараат како на сликата твоја,како горе - така и доле.....

ако велиш така ај така нека биди.
ама друго е да те боцни комарец , а друго е да те боцни стршлен. ако ме сваќаш што сакам да кажам
Јас те разбирам комплетно.Но размисли од женска перспектива,колку е болно да ставиш колбас од 25 цм.Ретки се тие што сакаат,а кога ќе го добијат се разочаруваат.Тоа е само тема за зезање и често ќе го сретнеш муабетот кај женско друштво.Па и кај машките ние такви сме сакаме да се гордееме со тоа што носиме.Јас се сеќавам кога земав нова кола како се курчев,сега тој мерак ми е одминат и искрено е сељачки.

И после се, проблеми со должината на пенисот.

абе дечко нејќат жените да голтаат пенкалце.........мускули бараат како на сликата твоја,како горе - така и доле.....
Мускули сите ги имаме,само треба да се тргне салцето да се дефинираат.Важно е тоа исто зашто кажува колку тестостерон имаш во себе,колку се грижиш во себе и нормално колку можеш да издржиш во кревет.

Ve citam i se cudam se raspravate za dolzini ...postrasno e ona kolku teras i kako :D

Мускули сите ги имаме,само треба да се тргне салцето да се дефинираат.Важно е тоа исто зашто кажува колку тестостерон имаш во себе,колку се грижиш во себе и нормално колку можеш да издржиш во кревет.
Еве Стефане, да те прашам овака едно машко прашање, колку време ти издржуваш во кревет? и што мислиш коклу е доволно да издржуваш во кревет за да би задоволил женско биќе?
за да се ориентирам самиот себе според некоја си оргинална мерна единица како што си ти. Зашто мислам дека ти си мера на се :)

Јас те разбирам комплетно.Но размисли од женска перспектива,колку е болно да ставиш колбас од 25 цм.Ретки се тие што сакаат,а кога ќе го добијат се разочаруваат.Тоа е само тема за зезање и често ќе го сретнеш муабетот кај женско друштво.Па и кај машките ние такви сме сакаме да се гордееме со тоа што носиме.Јас се сеќавам кога земав нова кола како се курчев,сега тој мерак ми е одминат и искрено е сељачки.
нема гајле бунарот од кофата ич не се секирај ти.
таа што можи со смеење ти ни со плачење неможиш да искрепиш!

Јас се сеќавам кога земав нова кола како се курчев,сега тој мерак ми е одминат и искрено е сељачки.
Јебига, за некој и колата е продолжение на к**т... можда другарчето ако си купи нова кола ќе си го реши проблемот?

-еден со мене на работа па поради големината имаше мака
поради оваа мака беше и на лекар
ама за беља, таму во нашата амбуланта лекар беше жена,
а човекот мораше да земе упат па за во државна на преглед
и ни кажува што било,женаму се жалела не му давала оти му
бил голем и ја болело и такви работи а се уште немава деца
го бркала од кревет и го праќала на лекар и овој отишол и
и раскажал за маката на лекарката и добил упат и одговор :
- Е да му е на Панко волкав.
- А кој е тој Панко
- Маж ми ....одговорила лекарката.

абе дечко за “долниот“ мускул мислам не за квадрицепсот :facepalm:

Мене ми е 12 CM. Доста ли е тоа за 13 години ? :unsure::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom