Проблеми со дишење

• Креатор на темата Креатор на темата ThemMaplz
  • Време на започнување Време на започнување
Шо кила и висина си за твој 15 години жива мера?

@ShakaZulu Метро и 70,околу 63-4-5 кила.
Слабодушен си, оди трчај, пливај, вози точак... гарант имаш слаб (мал) капацитет на бели дробови... треба да го развиеш градниот кош малку...

@ShakaZulu Имаш право,премногу сум залепен на столицава.Пред една година почнав паркур,имав супер напредок.Сега ќе си направам рутина за вежбање,сакам да оформам тело,претежно стомачниве :icon_mrgr:.Инаку не сум дебел,природно имам убаво тело,секогаш ми го кажува истото татко ми.

@ShakaZulu Имаш право,премногу сум залепен на столицава.Пред една година почнав паркур,имав супер напредок.Сега ќе си направам рутина за вежбање,сакам да оформам тело,претежно стомачниве :icon_mrgr:.Инаку не сум дебел,природно имам убаво тело,секогаш ми го кажува истото татко ми.
Не прајме муабет за тело, прајме за физичка издржливост и капацитет на бели дробови=развиеност на мускули околу ребрата / дијафрагма. Тоа со мускули и дефиниција после 20та година. Сега ти треба издржливост а не маса.

Одлично,
Пиј витамини и дружење, дружење, дружење

Што може да биде чувство на ментол бомбони во душникот при вдишување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom