Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слабодушен си, оди трчај, пливај, вози точак... гарант имаш слаб (мал) капацитет на бели дробови... треба да го развиеш градниот кош малку...@ShakaZulu Метро и 70,околу 63-4-5 кила.
Не прајме муабет за тело, прајме за физичка издржливост и капацитет на бели дробови=развиеност на мускули околу ребрата / дијафрагма. Тоа со мускули и дефиниција после 20та година. Сега ти треба издржливост а не маса.@ShakaZulu Имаш право,премногу сум залепен на столицава.Пред една година почнав паркур,имав супер напредок.Сега ќе си направам рутина за вежбање,сакам да оформам тело,претежно стомачниве.Инаку не сум дебел,природно имам убаво тело,секогаш ми го кажува истото татко ми.
Одлично,@ShakaZulu Имаш право,премногу сум залепен на столицава.Пред една година почнав паркур,имав супер напредок.Сега ќе си направам рутина за вежбање,сакам да оформам тело,претежно стомачниве.Инаку не сум дебел,природно имам убаво тело,секогаш ми го кажува истото татко ми.