Проблеми што денешните деца никогаш нема да ги разберат (90's and 00's problems)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Денес многу деца нема да разберат како сме играма GTA со ваква графика

1997 Grand Theft Auto
Special_1997_7_Grand_theft_auto.jpg

1999 Grand Theft Auto: London, 1969
GTA1.jpg

1999 Grand Theft Auto: London, 1961

GTA_London_1969.JPG

1999 Grand Theft Auto 2
grand-theft-auto-2-1.jpg

И дека хит игра на брат ми беше
1998 Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos_Behind_Enemy_Lines.jpg

936full-commandos+-behind-enemy-lines-screenshot.jpg

Сега оди ова реприза на Сител 3 секое сабајле во 08 :00 часот:vozbud:[DOUBLEPOST=1398886770][/DOUBLEPOST]Денешните деца можда не можат да разберат дека во најпроста продавница "ЏИЏИМИЏАРНИЦА" за се и сешто можеше да се купи конзола или како што ја викаа повеќето "НИНТЕНДО" но тоа не беше правото НИНТЕНДО туку некоја си конеска или не знам каква евтина фалц верзија на НИНТЕНДО. Слика не можам да најдам во моментов ,а се сеќавам црно беше со две џојстици ,пушка...

и нема да разберат дека се купуваа посебно игриците -пластика во која е сместен чип со играта, па многу деца се разменуваа на неколку дена со игриците и ги расклопуваа тие за да ги менуваат чиповите и да прават далавери и да му подметнат на другарот глупа игра ,а тој да си ја дрпне поубавата игра

Знае ли некој како се викаше оваа наша верзија на Нинтендо? Постојано пробувам да ја најдам на нет, ама не се сеќавам на името.

Знае ли некој како се викаше оваа наша верзија на Нинтендо? Постојано пробувам да ја најдам на нет, ама не се сеќавам на името.
Конечно ја најдов ,мислам дека е ова ,бар во Тетово вакви имаше не знам по другите градови какви биле.
BS 500 AS Terminator 2 Nintendo NES Famicom clone

Ep3_001.jpg

hqdefault.jpg

iw23ps.jpg

Во самото имаше неколку игри а се купуваше и тоа жолтото платика со чип 99999999 in 1 games а уствари 30тина игри беа можеби и малку повеќе .

Конечно ја најдов ,мислам дека е ова ,бар во Тетово вакви имаше не знам по другите градови какви биле.
BS 500 AS Terminator 2 Nintendo NES Famicom clone

Ep3_001.jpg

hqdefault.jpg

iw23ps.jpg

Во самото имаше неколку игри а се купуваше и тоа жолтото платика со чип 99999999 in 1 games а уствари 30тина игри беа можеби и малку повеќе .

А јас мислев Нинтендо имавме.... :place:
tumblr_mu9eftodV31rkk59qo1_400.jpg

Не можам да најдам слика.
Ја памти ли некој направата за кршење прсти составена од две топчиња и кратко дебело јаже наречена клик-клак?
Јас добро ја памтам имам флеки на прстите сеуште.

Не можам да најдам слика.
Ја памти ли некој направата за кршење прсти составена од две топчиња и кратко дебело јаже наречена клик-клак?
Јас добро ја памтам имам флеки на прстите сеуште.

Дали живееше во пештера последниве 3 години? Онака лани и 2 години пред тоа беше во мода повторно клик-клакот и сите деца играа. Како го кажа како да објаснуваш нешто никад не видено од антиката.

Дали живееше во пештера последниве 3 години? Онака лани и 2 години пред тоа беше во мода повторно клик-клакот и сите деца играа. Како го кажа како да објаснуваш нешто никад не видено од антиката.

Јас не сум видел нигде ни да се продава ни да маваат.Денешниве деца не знаат што е забава.Сме биле надвор не сме се прибирале дома.Немавме мобилни,компјутери и сепак знаевме сите кај сме и што правиме.
klik-klaks%20plastic%20toys131.jpg

Рокаш ти со клик-клакот како нездрав, доаѓа некој од постарите, ти го бара, мораш да му го даеш, му го даваш, пука тој доека не му скурчи и ти го фрла горе на жица или на гранки. :place:

Абе на Марчело нинтендово многу е хајтек ја вакво имав прво нинтендо....радости живи

Famicom-Console-Set.jpg

Како ја пративте темата во еден друг правец :cuc::cuc::cuc:

Nikogash nema da doznaete kako e da vi dojde smetka za telefon koja shto iznesuva 350 denari i tvojte da ti se derat zashto tolku golema smetka doshla.
1655416_1468643823372169_329578433_n.jpg

A prosechnata smetka za telefon bese 80 100 Denari :icon_lol:
Doticnava smetka 89.08 :pos:

Последно уредено:
Кога сме кај сметките
Никогаш нема да разберат и дознаат како е да ти дојде сметка направена од вртење на А1 -Бело глувче и хот лајн :facepalm: ,не ја знам сумата точна ... ама ги осушив мојте . Мал бев и немав поима тогаш дека ќе ми стигне сметка огин скапо.

Се каам денес тоа што го направив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom