Проблеми што денешните деца никогаш нема да ги разберат (90's and 00's problems)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да знаат за оние огромни писма што се праќаа во Ѕвон и Зимска рекреативна програма, онакви наџиџани со цртежи и залепени сликички и нема да знаат за психологот Дијана Белевска која комотно можеше да се пресели во МТВ пошо минимум еднаш неделно гостуваше во Ѕвон.
Ауууу искина човече, како ти текна на ова, ме потсети на многу убави времиња :D

Ќе залепиш еден куп листови, и кога ќе го отворат целото, како кралско соопштение од Турско време :D Лепиш слики од омилени пеачи, пеачки, актери, актерки, исечоци од училишните списанија, црташ некои цртежи, пишуваш некои мудрости, оставаш пораки со писма, па некои и свои слики имаа залепено :)

Никогаш нема да дознаат како е да правиш проект за школо, каде што место да го печатиш како сега, пишуваш рачно, на крај листовите ги врзуваш со волна :D Правиш дупчиња на средината и ги врзуваш со волнен конец. Истотака за да изгледа појако, го украсуваш со некои цветчиња по рабовите на листовите, и обавезно ги потпалуваш страниците :D

Никогаш нема да ја знаат мистеријата "Зошто Сидорот никогаш не ги вади цвиќерите за сонце?", како и многуте кулоарски муабети кои нудеа разни објаснувања за истата.

@Коњаникот Сабја ,освен потпалување на краевите од листот, имаше и финта некоја да се стави листот во рерна не знам колку минути и на не знам колку степени за да изгледа онака пожолтено и старо, како пергамент демек, ама ја ова го неам пробано (не за друго ко шо сум неписмена, ќе испозапалев нешто сигурно)

Последно уредено:
Никогаш нема да ја знаат мистеријата "Зошто Сидорот никогаш не ги вади цвиќерите за сонце?", како и многуте кулоарски муабети кои нудеа разни објаснувања за истата.
Зашо има кеси и подочњаци од здрав живот.

th.jpg
Najveke me nerviralo koga ke se pojavese ovakvo pole na crnobeliot televizor koga ke mu pregreeja lambite i morase da se izgasne za da se izladi ,a filmot koj igrase dodeka da se pusti televizorot ke bese veke zavrsen.Ovoj problem e od docnite 70 i ranite 80.[DOUBLEPOST=1398796942][/DOUBLEPOST]
th (1).jpg
Imav ovakva melnica za crn biber od dedomi,i uste od mal bev intrigiran da ja rasklopam za da vidam kako funkcionira(normalno trebase i da se iscisti nekogas),no nekako misteriozno mi iscezna i veke ne ja pronajdov. http://www.imdb.com/title/tt0098936/ Inaku ovaa serija mi bese omilenata od 90,sum ja ocekuval sekoja naredna epizoda.

Последно уредено:
:facepalm:Druze,ako si opsednat so toj @Anco,tvoj problem.Jas nemam nisto so takvite kako vas:drk:.Ako nesto ti smeta na mojot post,komotno odgovorimi,samo ne mi go rasipuvaj.Jas sto imav da kazam vo sklop na temava kazav:свиркам:.
Не се пали бре, чичкото може да ти помогне околу она што никогаш не си го разрешил.

:facepalm: Да ти опцуев немаше да се напалиш толку, мислев уште сакаш да знаеш на кој принцип работи.
Prijatele si zakasnil 30 godini,za da mi kazes na koj princip raboti.Sega moze da pravime drugi muabeti.Napravi golema greska sto me izvadi od kontekst,i zatoa sega ti se cini deka jas nesto se lutam,mrcam ili bogznae sto.Duri i ovie nekolku postovi so tebe se bez tezina.

Prijatele si zakasnil 30 godini,za da mi kazes na koj princip raboti.Sega moze da pravime drugi muabeti.Napravi golema greska sto me izvadi od kontekst,i zatoa sega ti se cini deka jas nesto se lutam,mrcam ili bogznae sto.Duri i ovie nekolku postovi so tebe se bez tezina.
Не знам зошто се налути стварно и мислиш дека сакам да ти го расипам постот, ќе се позафркававме малку што треба да има толку тежина па за да разговараш ти.

Со ова пораснав ,татко ми ми го донесе на цд и по цели денови штракав со маусот и шетав виртуелно низ светот на Дизни
2007925203811761.jpg
[DOUBLEPOST=1398885122][/DOUBLEPOST]
На луда журка дојдетеее! :vozbud::vozbud:
Сега оди ова реприза на Сител 3 секое сабајле во 08 :00 часот:vozbud:[DOUBLEPOST=1398886770][/DOUBLEPOST]Денешните деца можда не можат да разберат дека во најпроста продавница "ЏИЏИМИЏАРНИЦА" за се и сешто можеше да се купи конзола или како што ја викаа повеќето "НИНТЕНДО" но тоа не беше правото НИНТЕНДО туку некоја си конеска или не знам каква евтина фалц верзија на НИНТЕНДО. Слика не можам да најдам во моментов ,а се сеќавам црно беше со две џојстици ,пушка...

и нема да разберат дека се купуваа посебно игриците -пластика во која е сместен чип со играта, па многу деца се разменуваа на неколку дена со игриците и ги расклопуваа тие за да ги менуваат чиповите и да прават далавери и да му подметнат на другарот глупа игра ,а тој да си ја дрпне поубавата игра

fitas-de-cartucho-de-poly-station-e-outros_MLB-F-235605875_8422.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom