ShakaZulu
" Тој Сум Бре "
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 3.328
- Поени од реакции
- 3.716
Јас гледам ама не можам да сфатам. Ако не сакаш на со таткоти да правиш муабет за „помалиот брат“ со кого бе треба да разговараш. Уклучи малку мозок, татко ти како што те направил треба да ти каже како ти да си направиш твое дете или во најмала рака да те воведе со совети во животот. Па децата не не ги носи штрк или тој уште те лажи така? СОСЕМА НОРМАЛНО е да се разговара со родител кога машкото дете е во пубертет за како да го „користиш“, „негуваш“, „чуваш“ итн „помалиот брат“. Ако те сметаат за чуден и несакаат да разговараат тогаш немаат ни Р од родители. Ако треба ова прашање постави го на маса после вечера кога сте сите дома седнати. За твојата иднина се работи ако тие како родители не ти помогнат и советуваат кој ќе помогне, некој од улица? Ако сакаат да разговараат но немаат решение односно немаат идеја како да се помине проблемов, да имаш проблем и не бегај од тоа, тогаш заедно кај матичен > уролог. Сигурно не сакаш да ти помодри еден ден пред некоја млада дама. Ова треба да го решиш пред првите блиски средби со спротивен пол...Глеј вака. Значи едно 2 години од прилика редовно го мавам па скоро секој ден и скраја да е, немам никакви проблеми. Неам проблем со мочање, ништо, ништо, скроз ништо, ама проблемот е што кога ќе ми еректира нејќе да се открие главата (незнам дали е проблем, ама мислам дека би требало да биде). Кога не ми е еректиран го превртувам ама само под туш (нормално). Глупо ми е да спомнам на некој од дома, поготово на татко ми. Со мајка ми можеби ама незнам што да објаснам, што точно да кажам. Ќе ме сметаат за ебано weir-до.![]()