Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Глеј вака. Значи едно 2 години од прилика редовно го мавам па скоро секој ден и скраја да е, немам никакви проблеми. Неам проблем со мочање, ништо, ништо, скроз ништо, ама проблемот е што кога ќе ми еректира нејќе да се открие главата (незнам дали е проблем, ама мислам дека би требало да биде). Кога не ми е еректиран го превртувам ама само под туш (нормално). Глупо ми е да спомнам на некој од дома, поготово на татко ми. Со мајка ми можеби ама незнам што да објаснам, што точно да кажам. Ќе ме сметаат за ебано weir-до. :toe::toe::toe::toe:
Јас гледам ама не можам да сфатам. Ако не сакаш на со таткоти да правиш муабет за „помалиот брат“ со кого бе треба да разговараш. Уклучи малку мозок, татко ти како што те направил треба да ти каже како ти да си направиш твое дете или во најмала рака да те воведе со совети во животот. Па децата не не ги носи штрк или тој уште те лажи така? СОСЕМА НОРМАЛНО е да се разговара со родител кога машкото дете е во пубертет за како да го „користиш“, „негуваш“, „чуваш“ итн „помалиот брат“. Ако те сметаат за чуден и несакаат да разговараат тогаш немаат ни Р од родители. Ако треба ова прашање постави го на маса после вечера кога сте сите дома седнати. За твојата иднина се работи ако тие како родители не ти помогнат и советуваат кој ќе помогне, некој од улица? Ако сакаат да разговараат но немаат решение односно немаат идеја како да се помине проблемов, да имаш проблем и не бегај од тоа, тогаш заедно кај матичен > уролог. Сигурно не сакаш да ти помодри еден ден пред некоја млада дама. Ова треба да го решиш пред првите блиски средби со спротивен пол...

здраво на сите, прв пат на форумов, имам едно малце глупо прашања, незнам и дали добро ќе се изразам. Имав инфекција на мочните канали тоа го излечив потоа имав подуеност во стомакот и константна потреба за мокрење ми рекоа дека е од измрзнатост и ми препишаа апчиња и тоа помина и сега после еден месец имам некаква дилема, после секое мокрење (мочање ) имам чуство како во пенисот да не е доволно исцаден односно да подлизе (ако ме разбирате) и кога ќе претиснам на каналот од пенисот како да претискам на гума полна со вода ( или кога ќе претиснам како да те боцка нешто) тоа чуство трае некои 5, 10 мин се додека мислам на него а доколку ми се сврти вниманието го снемува и кога ќе ми текне за проблемот, истото може да се повтори. Па прашањето ми е дали има некој проблем или проблем е на психичка фаза , пошто тие неколку денови само на тоа мислам?
И јас го имам истиот проблем со мокрењето пенисот како да не ми е исцеден и кога ке се облечам уште капе моч

И јас го имам истиот проблем со мокрењето пенисот како да не ми е исцеден и кога ке се облечам уште капе моч
Овој што си го цитирал цело време опседнат со тоа и покрај тоа што оздравел. Ти другар си бил на урологија или испитување на мокраќа?
Семки од тиква ви се идеални за проблемов :Д

Можно е да имаш воспален уринарен канал или (не ти ја знам возраста) проблем со простата. Во секој случај, потребно се да те прегледа уролог. И едното и другото можат успешно да се лекуваат со чај или таблети.

Можно е да имаш воспален уринарен канал или (не ти ја знам возраста) проблем со простата. Во секој случај, потребно се да те прегледа уролог. И едното и другото можат успешно да се лекуваат со чај или таблети.
Imam 15

Не ебете без кондом свашта, пошто има свашта.
Ако е ептен сјебано, урогол. Он ти препишуе флексид на 24 часа по една таблета.
Пиеш 10 дена и се чисти се. Во меѓувреме се уозбилуеш и ебеш со кондом, живееш здраво.
Пиеш се што пишале колегите погоре и поштуеш дисциплина.
Ако не, катетар на 30 години и позз.

Ако некој има фимоза или друг проблем поради кој би сакал/морал да оди на хируршки зафат прашајте што ве интересира, го направив јас пред 10 дена :) поздрав

И да не ви се отвара скроз кожинката (фимоза) уопште да не му ја мислите за брцање, нема никаков проблем. Уште ако употребувате и кондом уопште нема да осетите никакво затегање. Е сеа ако ти е јабучар иди сецни го малце или тоа тетивката доле подзакини ја за целосно уживање : )

vaka znaci imam 16 godini ama voopshto ne mi e porasnat imam vlakna ama ne e porasnat ich sho da pram? na mojte mu nemam kazhano da mu kazham ili sam da odam na doktor?

Последно уредено:
vaka znaci imam 16 godini ama voopshto ne mi e porasnat imam vlakna ama ne e porasnat ich sho da pram? na mojte mu nemam kazhano da mu kazham ili sam da odam na doktor?

што точно тебе ти е загриженоста?
пиши ДМ ако ти е срам вака јавно

znaci voopshto ne e porasnat samo vlakna pocnaja da mi rastat pred nekolku meseci ama si rekov aj cim vlakna ima kje porasni i toj ama nishto sakam da mu kazham na mojte ama neznam kako glupo mi e[DOUBLEPOST=1444323865][/DOUBLEPOST]
што точно тебе ти е загриженоста?
пиши ДМ ако ти е срам вака јавно
kako dm ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom