Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Vezbaj vo topla voda. Ne mnogu topla. Namesti tebe kako ti odgovara. I pocni da ja vleces po blago nanazad. So ova ke ja otvoris celosno. Treba podolgo vreme. I nema da imas. Nikakvi problemi ;)
Може да проба и со попадиче да го мие и после секое миење да ја повлечува кожичката.

Vaka sega. Dodeka bev vo sredno uciliste imav redovna erekcija od utrinska erekcija pa traese cel den. Sega sum momentalno 25 god i imam problem so erekcija. Ponekogash imam samo utrinska erekcija i trae okolo 15-30 min potoa cel den nemam erekcija. dosega sum nemal devojka nitu pak imam probano sex, ponekogash koga kje masturbiram si imam erekcija e posle svrsuvanje moze i so denovi ili meseci da nemam erekcija. Eve sega nemam masturbirano 2 ili poveke nedeli i povtorno nemam erekcija. Ponekad go osekam deka penisot deka saka da se podigne ama pak se spusta. Ke sakate da mi kazete shto e problemot a ne mi se posetuva lekar oti mi e sram da mu kazam si kupiv uvinar chaj od brusnica od Vitalia dali ke ima efekt ili ne?

Vaka sega. Dodeka bev vo sredno uciliste imav redovna erekcija od utrinska erekcija pa traese cel den. Sega sum momentalno 25 god i imam problem so erekcija. Ponekogash imam samo utrinska erekcija i trae okolo 15-30 min potoa cel den nemam erekcija. dosega sum nemal devojka nitu pak imam probano sex, ponekogash koga kje masturbiram si imam erekcija e posle svrsuvanje moze i so denovi ili meseci da nemam erekcija. Eve sega nemam masturbirano 2 ili poveke nedeli i povtorno nemam erekcija. Ponekad go osekam deka penisot deka saka da se podigne ama pak se spusta. Ke sakate da mi kazete shto e problemot a ne mi se posetuva lekar oti mi e sram da mu kazam si kupiv uvinar chaj od brusnica od Vitalia dali ke ima efekt ili ne?
Radi toa sto nesakas da posetis lekar ke si napraes problemi. Eh kakov narod sme. Sram ne sram,treba da posetis.Kazi mu nemu deka ti e sram,i naprajte si eden muabet.

Radi toa sto nesakas da posetis lekar ke si napraes problemi. Eh kakov narod sme. Sram ne sram,treba da posetis.Kazi mu nemu deka ti e sram,i naprajte si eden muabet.
E shto da mu kazam imam problem so penisot ne me zaebavaj. Mi ako mi kaze da se soblecham, a pred mashko sram mi e da se soblecham...

Ти мора да си nerd.
Не би те критикувал но, чудно е на 25 години да не си пробал секс, би требало да пробаш поради тоа што ако почекаш уште малку, може среде секс да те стрефи срцев удар.
Еректилната дисфункција е доста дискутабилна и честа појава. Се појавува периодично, сезонски или целовремено. Си има соодветни терапии, само мора да се открие дали е до нервниот систем или некој здраствен проблем. Секако, тоа може да ти го каже уролог со дијагноза од соодветен психолог. Нема ништо срамно според мене( и курето да ти е мало) сепак на уролог одиш кој што сигурно видел од корејски пениси до црнечки.
Но, и ти можеш да вежбаш дома, да си го билдаш еднаш на ден и да мастурбираш, храни се здраво, конзумирај калинки ( кои што се како природна вијагра) и прочитај на интернет што се природни афродизијаци. И време ти е за девојка или дечко не знам како си ориентиран ( сепак велиш срам ти е пред машко да се соблечеш) и мислам дека само тоа може да те смени, оти тоа е тоа што те кочи.

Vidi go sega sum go zaebaval... ozbilno idi. So tie raboti nema sala.

Ерекција по цел ден? Ја мислам дека тролаш.

Здраво на сите !!
Досега сум немал никакви проблеми но ете синоќа малку луд секс па влезе ваљда на криво по 4та партија ненадејно па како ми се расцепи кожичката од внатрешна страна. (истерав до крај така) синоќа крвареше по малку а денес веќе имам мал оток онака тоа ко засирено е али нез да не загнои од раната пошто 4mm е скоро. совет нешо ? Поздрав[DOUBLEPOST=1431596040][/DOUBLEPOST]Здраво на сите !!
Досега сум немал никакви проблеми но ете синоќа малку луд секс па влезе ваљда на криво по 4та партија ненадејно па како ми се расцепи кожичката од внатрешна страна. (истерав до крај така) синоќа крвареше по малку а денес веќе имам мал оток онака тоа ко засирено е али нез да не загнои од раната пошто 4mm е скоро. совет нешо ? Поздрав

Здраво на сите !!
Досега сум немал никакви проблеми но ете синоќа малку луд секс па влезе ваљда на криво по 4та партија ненадејно па како ми се расцепи кожичката од внатрешна страна. (истерав до крај така) синоќа крвареше по малку а денес веќе имам мал оток онака тоа ко засирено е али нез да не загнои од раната пошто 4mm е скоро. совет нешо ? Поздрав[DOUBLEPOST=1431596040][/DOUBLEPOST]Здраво на сите !!
Досега сум немал никакви проблеми но ете синоќа малку луд секс па влезе ваљда на криво по 4та партија ненадејно па како ми се расцепи кожичката од внатрешна страна. (истерав до крај така) синоќа крвареше по малку а денес веќе имам мал оток онака тоа ко засирено е али нез да не загнои од раната пошто 4mm е скоро. совет нешо ? Поздрав
Најдобро би било секако првин кај матичен лекар, па ако има потреба ќе те прати кај уролог.
Но, доколку раничката е отворена, ти предлагам да полеваш со хидроген 3 % раствор ( внимавај многу да не влезе во каналот или главичката да не ја изложуваш на хидроген не е убаво. После тоа, ќе намачкаш маст невен со мелем за зараснување и заздравување на ранички. Околу 200 денари е во аптека.

Здраво на сите !!

Нашибај го со ракија и ќе немаш гајле.

Us toa mu treba... Zemi idi na urolog najpametno.

Како прва алтернатива,ракијата нема да дозволи да се инифицира..Али кога ќе му тура ракија,има ѕидот да го пробуши од болка..Ракија на отворена рана многу пече.

Leleee rakija na otvorena rana, pa uste na penis znaes so rabota ke zavrsi ludnica.. Idi si na lekar I drug put poleka malku ne e sapun vaginata na devojkati I utre ke e na isto mesto;)

Здраво на сите !!

Требало веднаш јод да ставиш, или 3% хидроген. Исчисти ја раната со ова. Ако се искомплицира, мрш на лекар!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom