Проблем со пенисот

• Креатор на темата Креатор на темата ZoroKing
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти е ова пластелин па да го моделираш во кој правци сакаш, има искривени нагоре/надоле/лево/десно и не е ништо страшно само во некои пози ќе ти биде плус а во некои минус.

Шо знам бе брат да не има нешто во иднина а не е некој проблем барем не засега.

Ако степенот на закривеност не ти прави проблем при пенетрација и не делува психолошки, тогаш нека го крив ко банана. :icon_mrgr:
Се решава со операција.

Шо знам бе брат да не има нешто во иднина а не е некој проблем барем не засега.
Има само еден начин да се исправи и тоа најефикасни таков метод постои уште памтивек и докажано од дивите племиња како што е на сликава
5ebcbdd852c14c57f43804b5d57d340b.jpg

И не само да се исправи туку и ќе се зголеми патлакот само ако имаш јуначко срце да шеташ низ градот или во маалото друго нема чаре.
Главната причина што е искривен лежи од гаќите што го носиш затоа предлагам памучни боксерки но со плус еден број поголем да си носиш ,а не некакви танга или тесни гаќи.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Ае, и да ви е накрив малце не е проблем.
При пенетрација е многу важно(секако да е доволно влажно) и да не сте од тие =досаден јебо.(да не бутате само напред назад) ...а и да не се пожали цурата дека ја фаќа промајата.

Имам благо закривување на пенисот има ли нешто терапија лек или шо знам јас да се подисправи малце.

навистина нема потреба за тоа, освен ако имаш некои проблеми/болки, а не верувам дека ги имаш

Најпрво поздрав до сите на форумот, јас имам 13 години, не сакам да имам секс но го дркам.
Значи, еве прво прашање утре ќе одам да ми го сецнат, имам многу мал кур, значи не ми е развијан а јас сум многу висок и полничок, значи ептен ми е мало + неможи да ми се отвори утре ќе ме носат на сецкање, ако не ме сецнат вака мало ќе ми остани?
И дали боли сецкањето?

Ако не може да ти се отвори да ја гледаш цела главичка, тогаш се работи за фимоза. И добро е што ќе те сецнат. Сецкањето не боли, бидејќи се прави со локална анестезија. Малку ќе те пецне кога ќе ти ја стават анестезијата (во пределот на јајцата), а за време на зафатот нема ништо да чувствуваш. Е после додека заздравуа малце ќе те наболува неколку дена. Ќе ти дадат апчиња да ги пиеш навечер за да се спречи утринската ерекција. Ќе ти биде во завој додека конците сами си паднат. Не ни мора да одиш на нов преглед. Не е воопшто страшно.
Е сеа за големината не знам дали уште ќе ти расте. : ) ама ако ти е многу мал, не знам колку уште сантиметри може да ти расте на таа возраст. Валда толку е колку што е.

A да те прашам нешто дали кога ќе мочкам ќе ме пече многу? И зошто конци, ова ќе биде ласерско, нема да биде со ножици.

Ааа ок. Чим е ласерско тогаш нема да имаш конци. Па ќе ке пече малку, бидејќи местото ќе биде иритирано. Ќе пиеш помалку течности :) Може ќе ти дадат некоја маст да се мачкаш за побрзо да ти заздрави.

Кој бе сечат на 13 години..кој е тај доктор нека си стае дипломата у газо (освен у случај ако имаш проблеми при мочањето).

Најпрво поздрав до сите на форумот, јас имам 13 години, не сакам да имам секс но го дркам.
Значи, еве прво прашање утре ќе одам да ми го сецнат, имам многу мал кур, значи не ми е развијан а јас сум многу висок и полничок, значи ептен ми е мало + неможи да ми се отвори утре ќе ме носат на сецкање, ако не ме сецнат вака мало ќе ми остани?
И дали боли сецкањето?

не се плаши, ништо не е страшно.
курето ќе си достигне должина во свое време.
без паника без страв, нема ништо да сетиш
многу си млад и се ќе си дојде на свое место

se slagam so clenot pogore,na 13 godini kolku sto znam si mal za da ti go secat(osven ako ne imas drug problem) a za lasersko prv pat slusam deka moze lasersko da se sece

Пред три недели додека се туширав кожата на главата почна да ми се лупи и незнам зошто. Пред три месеци одкога почнав да ја правам се помалку и помалку сензитивна се помалку почна да ме боли кога ќе ја фатам но зошто сега ми се лупи? Од виолетова боја сега кожата е бела. Ова некоја инфекција дане е или нормално е ова што ми се случува во пубертет?

Пред три недели додека се туширав кожата на главата почна да ми се лупи и незнам зошто. Пред три месеци одкога почнав да ја правам се помалку и помалку сензитивна се помалку почна да ме боли кога ќе ја фатам но зошто сега ми се лупи? Од виолетова боја сега кожата е бела. Ова некоја инфекција дане е или нормално е ова што ми се случува во пубертет?

провери пораки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom