Pro evolution soccer 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже фудбалот го играм непрекинато 3-4 години од 2008..2009..2010,..
клизањето ми е така истренирано кога играм со другарите коси кубат:icon_lol:
јасно ми е се за фудбалот како оди играта фаулите и клизањето на топка без да направам фаул.........
а на топ плеер навистина има неправилно судење ...ги гледам клизањата на реплеи и станува збор за чисти прекршоци шо се дури и за црвени картони а судијава ни фаул не дава:toe:
се е во ред само неморало така да го направат тоа многу ме иритира:helou:

На 6-ката па беше обратно.... ако го цивнеш играчот малце без разлика дали си ја освоил топката суди фаул... а на 2010-кава па обратно е тоа.... допри ја топката малце без разлика дали си му скршил нога на играчот, си продолжува играта :toe: 2008 и 2009 малце ги играв... глупи ми беа :smir:

Тоа е, има некои грешки. Се надевам ќе ги поправат во следната.

Тоа е, има некои грешки. Се надевам ќе ги поправат во следната.

Мислам дека не се грешки тоа е намерно направено да нервира ...
а нервозата деконцентрира и така ке ја изгубиш утакмицата:helou:

нели за да биде потешко....
ама јас пак ке кажам неморало на тој начин да ја прават потешка

Мислам дека не се грешки тоа е намерно направено да нервира ...
а нервозата деконцентрира и така ке ја изгубиш утакмицата:helou:

нели за да биде потешко....
ама јас пак ке кажам неморало на тој начин да ја прават потешка
Hard to believe.

pa mislam deka e dobro fudbalcevo ama me nervita koa igras na najjako koa ke pocnat da podavaat do utre taka :icon_eek:

Пак ке кажам DEFENCE е клучот! Вежбајте одбрана за да не ви држат топка цела вечност!

судиите се топ :)
не свират фаул,примив гол од офсајд......
људски е да се греши....исто ко на утакмица,само уше играчите да се бунеа коа го примија голот од офсајд :vozbud:

Па реално е судиите да прават грешки. И во реалноста прават, и тоа како :)

pes2010wc.jpg

Перфектниот Светски Куп, без примен гол. Сите натпревари од прва, освен финалето со Русија, во 10 минута примив гол поради избагуваност на голманот (рипна прекасно и со глава си даде автогол), па ја рестартирав за да не се нервирам. :)

П.с. И во групи беше исто, Англија владее во одбрана. :D

Samo sto go instalirav socerov mozam da kazam deka e mnogu porealen od devetkata . Za grafikata da ne zborime na (1680x1050)8:5 kako vo zivo da igras :)

kako mozam da ja igram socerov so dvajca eden na tastatura eden na joystig ?

koga sakam da igram koga ke stisnam na 2 player mi se pojavuva ( For game between users , 2 controllers are required ??

ako znae nekoj neka pomaga

Инаку да прашам каков компјутер ти треба за играва? Со кои преформанси? Пошто ја играм на Плејстешн а би сакал на ком. да си ја имам. Фала однапред !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom