- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно многу ги има,ама графиката е топОк никола.
Искрено и најпријателски - не ни е гајле.
Па дај не ја спамирајте темата со вакви работи...
Инаку, има поголем број на багови, кога играш против другар (човек, противник) неверојатни киксови на се живо и диво...се надевам ќе средат до финалната.
Нема демо за пс2, а и играта ќе искочи покасно.за пс2 дали ја има и ако има линкче некое?
Затоа што графичката најверојатно не ти подржува High.Јас ја играм на медиум а зошто нема ич разлика помеѓу медиум и хајг???
I would also like you to enjoy the warp/lag-free online matches! It’s taken us some time, but I think we’ve finally come up with the solution to great online play.
Дете,ти одговори Иван погоре графичката не ти подржува на High да ја играш затоа нема разлика стави и на Low нема да имаш разлика.Не јас играв на хајг али малку ми сецка а ја ич нејќам да ми сецка па ставивив на медиум и затоа велам дека нема никава разлика во играта дали е на хајг или медиум графиката е иста само што на медиум не сецка.
ПС.Иван ај дојди бе на мсн што те нема?
Нема да има нови лиги,ќе ги има само сите тимови од ЛШ и ЛЕ(мислам лиценцирани).Dali mozi da mi kazite dali ke ima nekoi novi ligi vo PES10 t.e dali ke ima novi ekipi vo igrata?