Приватни WoW сервери

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
а кој е најдобар да одам на молтен? значи не сакам да се замарам со левелирање туку да преминам шо можно побрзо на пве :)

нелтарион:) боље играј алијанса ..зашо го имаме најдобриот пве гилд <Crysis> (и у пвп сме најдобри:D) и досега се што е можно утепавме први на цел молтен.

Epa vaka toj so bara momentalno WOW server neka proba na http://wow.forgeofelements.com/ jas sum tamu momentalno GM nov e serverot se raboti kako na retail(scriptirano) samo treba luge zato ako sakate da se soberime site makedonci ...povikajtegi site vasi drugari i ajde vreme za wow :D

Игра некој на молтен?? на деатвинг, ако игра нека ме адне Youaremine па да утепаме некој бос.:vozbud:

add Abysswalker, Rillay pa ce naprajme nesto

Koj igra na Deatwing {Molten} horda neka me adne facebreakerm,soulrendermk ili naosusama i pisite moze da ideme vo raid zaedno!

http://wow-scene.co.cc
Нов WOW 3.3.5 сервер
Овај сервер е со нормал exp на rates левелите се креваат исто како и на оригиналните wow сервери целосно бесплатен кој му се игра нека повеле ..
Почуствувајтеја играта на оригиналните сервер :)

играв на маџик првин имав 8 осумдески крената едно време го зафркнаја и појдов на молтен 2 аллу иам и сеа матам арени на пвп сервер abyssal-wow.com и така :))

Абе како се сега кој е најдобар не сум играл повеќе од година па зимава сакам малце пак . Меџик вов добар е? И ако може некој да ми даде да ги спуштам паџовите до 3.3.5 имам основно само линџ кинг.

Тенкју

Абе како се сега кој е најдобар не сум играл повеќе од година па зимава сакам малце пак . Меџик вов добар е? И ако може некој да ми даде да ги спуштам паџовите до 3.3.5 имам основно само линџ кинг.

Тенкју

Пушти WoW Launcher сам ќе си ги симни пачовите. Само не оди до 4.0.1

Спуштив сеа спремен сум до 3.3.5а кажете сега некој добар сервер. Гледан молтен некој на прво место е како е добар е?

Моментално најдобар е молтен и има најмногу играчи. Голем uptime, 90% од квестојте работат, 85% од секоја класа работи, 7 од можни 8 раида во лич кинг работат ( ice crown citadel isto taka). Се убо ама има една мана... кога и да се уклучиш после 4 сато ќе мора да чекаш едно сат време за да влезиш во серверот оти преполн е. И ако веќе почниш на молтен не оди афк повеќе од 25 мин или ќе те кикнат и ќе мора пак да чекаш....

Втора опција ти е Мagic-wow исто така добар сервер само со помалку играчи и помалку раида, квестој итн. ама далеку подобар ПвП

Еј луѓе дај кажете некој добар preTBC приватен сервер, немора да има многу играчи ама онака, некој со 700-800 активни играчи би бил добар!

На која страна можам да најдам сервери од новата експанзија на катаклизам? 4.0.0?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom