T
Tetro
Гостин
можно е да имаш во големите градови само. и кај мене малце има кога сум во дарнасус на пример.ADSL имам и само на тој сервер имам лаг
можно е да имаш во големите градови само. и кај мене малце има кога сум во дарнасус на пример.ADSL имам и само на тој сервер имам лаг
Ма не бре имам лаг во elwynn forest :baeh: изгледа само кај мене е можно тоа :pos2:можно е да имаш во големите градови само. и кај мене малце има кога сум во дарнасус на пример.
Со тоа не 3-ца ке издрзи 6 со се него...16 Gb Ram и 10 Mb-Интернет во сец!!!...Со тоа моеш тројца да закачиш на сервер :pos2: (сосе тебе) За асален сервер па да играат 200 македончиња истовремено ти треба машина со јак процесор (Интел Ксеон) минимум 2 гига рам (незнам каква улога игра не сум истражил) и обавезно SCSI хард диск (скупооо), а интернет ти треба некој со околу 2 мегабита аплоуд, не е битно колку дл.
Па не реков 3 сервер туку 3x рате сервер... иначе на дедвинг играм б-елф мејџ, ама сега ко ќе го отворат новиот реалм таму ќе одамчетврти сервер ке отворат не трет ...лорд маровгар го пуштија ама пак го вратија пошто багнат беше и често паѓаше серверот...бтв цецио на нелтарион играш?