Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.169
- Поени од реакции
- 31.639
Имаме мало Македонско гилдче на Саргерас ако си за, Хорда.Молтен - Forstwolf Cata - warrior
nick : Dusovadnikot кој сака нека ме адд
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаме мало Македонско гилдче на Саргерас ако си за, Хорда.Молтен - Forstwolf Cata - warrior
nick : Dusovadnikot кој сака нека ме адд
Имаме мало Македонско гилдче на Саргерас ако си за, Хорда.
Накај 4000 сигурно има.Дали е активен серверот ? мислам дали има исто луге како во Фростwolf ?
Имаме мало Македонско гилдче на Саргерас ако си за, Хорда.
Нема да ти ја бара.Ме интересира доколку ја даунам Катаклизам од молтен сајтот дали ќе ми бара претходната верзија за да можам да играм или целосно е аптедејтирана и одма се игра?
На кој сервер играте сега македонци?
дајте некој low-rate сервер да поиграме.
или не мора да е low-rate само да не е од оние инстант 80-90 ... да има quest-ој, raids(party за raidboss-ој)-ако вака ги викате,ПвЕ, ПвП итн
иначе се решиф да сменам малце од lineage, имам играно wow порано (burning crusade ко излезе).
и уште едно прашање, колку пари се плаќа за на оргинал да почнам? значи дали мора да ја купам играта таму 50-60 евра колку и да е + чланарина на сервер или можи digital copy да си спуштам и да си платам само за чланарина?

Лордерон ви е најбоље сервер на молтен,општо и близ лајк пиратски кај било.Ако игра некој алијанса нека пише![]()
и лордерон не е тоа што беше.... сега секој втор има шадоумурн, и доста багови има. го заебаа реалмот.
и лордерон не е тоа што беше.... сега секој втор има шадоумурн, и доста багови има. го заебаа реалмот.