Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Епизодава беше така-така, интересна и до негде предвидлива
затоа имаше супер завршница, со нетрпение ќе ја чекам следната :vozbud:

Спојлер

Се изгазив од смеење кога си го вратив филмот на првиот разговор меѓу Мајкл и Селф.
Селф : I'm gonna sell Scylla now
Мајкл: Don, you're not going anywhere :pos:

друга работа страшно ме интересира
Where is Alex?:nesum:

Како што спомнав, Махоун отиде со автобусот и сигурно во некоја клучна сцена ќе се врати и ќе ги спаси сите.

Цела епизода некако ми тапкаше в место,ама затоа пак,крајот беше:vozbud
А бе си си ебале мајката овие,нарочно вака прават,да не можиме да издржиме до понеделник...

Ајде ке ве замолам да не пишувате што се случило во епизодата, зошто некои (мегу кои и јас) ја немаат гледано. Воздржете се од коментари до утре.

Па немора да ги читаш коментарите. Воздржи се ти до утре кога ќе ја гледаш серијата.

btw Мене некако ми поминува низ глава дека Мајкл ќе се здружи со генералот за да ја бркаат Сила. Како и да е ќе биде гадно

Па немора да ги читаш коментарите. Воздржи се ти до утре кога ќе ја гледаш серијата.

btw Мене некако ми поминува низ глава дека Мајкл ќе се здружи со генералот за да ја бркаат Сила. Како и да е ќе биде гадно

Epa ti ne moras da pisuvas ako toj nemora da cita :smir:.Kako i da e stanuva se pointeresno,neprijatelite stanuvaat prijateli a prijatelite neprijateli,eh sto ti e Prison Break! Sega ke ja cekame 14-tata epizoda da vidime barem nekoj delumen rasplet...

Гледав... Не беше лоша Селф као демек испадна највечи фрајер у маало а уствари ако разгледам најголема пи*ка е. Ама тоа е, само таквите успеваат у светот. Само едно не ни е јасно. Што по ѓаволите Т-бег фо вработи да и вперува пиштол на жената. Мислам која е идејата... освен пари... ааа Т-бег да даде господ да те акне сеф полн со златни шипки.

ko za grevota e T-Bag sezonava, vo sekoja kombinacija sporedna uloga e i se samo za pari, a i da uspeese Self da ja prodaj Scylla sigurno nemase damu daj del...samo go korista :kesa:

ko za grevota e T-Bag sezonava, vo sekoja kombinacija sporedna uloga e i se samo za pari, a i da uspeese Self da ja prodaj Scylla sigurno nemase damu daj del...samo go korista :kesa:

Со Т-Бег никогаш не си начисто,
сигурно има некои задни планови како да го надмудри Селф
па ќе видиме кој кого ќе искористи уствари :smir:

хехехе не го чепкајте Т-Бег во Транспортер 3 глуми неможе насекаде да се покажува хаха мала шала :smir:

Не знам,мене веќе ич некако не ми го ствара она задоволство на чекање од понеделник до понеделник.
Еве вчера искочила,ја начекав ненамерно и случајно,не ни мислев на неа...

Heroes исто,комплицираат луѓе и настани,но го нема веќе оној X фактор кој правеше да умираш за нова епизода по завршувањето на последната.

Епизодава,едноставно,беше просек.
Да се надеваме на подобра следна :)

gledav trailer od 14
ke bide gustooooooooo
pukanje ke ima:vozbud::vozbud:
:pop:

i nemojte da se duete i lutite oti sum kazal taka da

:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

не, епизодава не беше предвидлива.
:чекаеденликодтемавадамукаженешовостилнеглејвише:

Kajgana Shop

Back