Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ам кинезот. А за парите не ти падна макаЈа изгледав сега и втората сезона.... Не е лошо, не е лошо конечно мали кинез је... ај да не пуштам спојлери за тие што не стигнале до таму. И да... Kellerman - my man.
Какви пари? ааа мислиш ранецот... А што ако е полн со списанија?Ам кинезот. А за парите не ти падна мака![]()
Чекај бе. Не се знае дали ке снимаат петта. Да се надеваме дека ке нема петта, зошто вакво чекање ме вади од памет.Opaaa,imame BACK IN TIME,ke pocnaat veke i pettata sezona da ja snimaat a vie uste za vtorata i tretata pisuvate...
Зошто да ме стегне срце?Не збори така, на нео_њмастер ќе го стегне срцето. А глупо е шо на 2 недели излегуваат епизодите![]()
Чекај бе. Не се знае дали ке снимаат петта. Да се надеваме дека ке нема петта, зошто вакво чекање ме вади од памет.
Не се вадам со Гречен, но сега кога има интересни моменти, не можам да чекам а да не знаам што ке се случи.Oва и уште некои постови наназад на темава, ме мрзи да ги барам, си знаеш. Еци ја разбирам со нејзината љубов за Скофилд, ама ти бе? (Не се вади со Гречен) :tv:
Не се вадам со Гречен, но сега кога има интересни моменти, не можам да чекам а да не знаам што ке се случи.
BTW Во последно време Сара е поубава од Гречен.
Не бе, не сум јас по тепачките многу. Не е мускулеста, баш е доста женствена, но сепак Сара е поубава.Grecen e samo pomuskulesta :smir:,da imas kavga so nea tesko bi prosol,dali si vezbal karate?
Da ama kaj Grecen ima sto da stisnes ili onaa sekretarkata vo GATE sto e,sto bi rekol za nea?Не бе, не сум јас по тепачките многу. Не е мускулеста, баш е доста женствена, но сепак Сара е поубава.
За оваа цицлестата збориш нели? И оваа е јака. Може ја сметам Сара за најјака, зошто е во серијата уште од самиот почеток.Da ama kaj Grecen ima sto da stisnes ili onaa sekretarkata vo GATE sto e,sto bi rekol za nea?