Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2:

Бтв, ги заборави Софија, Mарикруз, Никa- жената на Мајкл, a би можело да ја спомнеме и Пам, жената на Махоун.

Па искрено кажано има конкуренција.
A site ja zaboravivte devojkata sto patuvase so Vanilla Ice,romanticna scena bese koga policijata ja odnese kaj nea doma i so toa ne gi predade svoite drugari zatvorenici...

Ej ja zaboraviv taa od Ceska be. I taa e dobra, ama Sara e najubava. Ovaa sto ja spomna od Ceska e nasa zena Srbinka. Abe Balkankite se najubavi. Nemojte da ja zaboravite i Eci^^^ zosto i taa e vo ovaa konkurencija.

Ника беше Холи Валанс, австралиската пејачка, а не србинка.
А кога веќе сите искажавте мислење за жените, ај и јас, да не останам покусо :baeh:
Најдобра, според мене е Гречен, да не речам лошотилакот (во серијата) ја прај BAD GIRL, секси, заводлива. А и тие сини очи, ауууууф :vozbud:

Ника беше Холи Валанс, австралиската пејачка, а не србинка.
А кога веќе сите искажавте мислење за жените, ај и јас, да не останам покусо :baeh:
Најдобра, според мене е Гречен, да не речам лошотилакот (во серијата) ја прај BAD GIRL, секси, заводлива. А и тие сини очи, ауууууф :vozbud:
Druze/druske da ne si greska. Holi e od Srbija, odnosno od tamu i e potekloto. Eve ti izvadok od kade e. Holly's mother is from Southampton, England and her father hails from Yugoslavia. Both her parents were fashion models and her father is a pianist and guitarist. Her parents live in Melbourne with Holly's two younger sisters, Coco Melody, and Olympia Montana.

Druze/druske da ne si greska. Holi e od Srbija, odnosno od tamu i e potekloto. Eve ti izvadok od kade e. Holly's mother is from Southampton, England and her father hails from Yugoslavia. Both her parents were fashion models and her father is a pianist and guitarist. Her parents live in Melbourne with Holly's two younger sisters, Coco Melody, and Olympia Montana.

Чек да видам между нозеве дали виси нешто
Јеботе, машко сум бил бре. :tapp:
Друже, немој сеа вака, жити децата :smir:

А не знаев дека е татко и е Србин, извињавам се :helou:

Чек да видам между нозеве дали виси нешто
Јеботе, машко сум бил бре. :tapp:
Друже, немој сеа вака, жити децата :smir:

А не знаев дека е татко и е Србин, извињавам се :helou:
A shto site tie imaat zaednichko so serijalot PRISON BREAK?

жената на махоум мене поубава ми е од Сара...:toe: како што кажа климе се е до вкусот

абе така не ми е интересно да гледам, да чекам секоја 1-2 недели да излезе епизодата, сакам да ги гледам како што си гледав од почетокот од 1 до 3 сезона :toe:

абе така не ми е интересно да гледам, да чекам секоја 1-2 недели да излезе епизодата, сакам да ги гледам како што си гледав од почетокот од 1 до 3 сезона :toe:
E taka brat ne biva. A ti gi gleda li prvite dve epizodi od novata sezona?

гледах ги...как може да не ги гледам...сезоната гледам га одамна само не пишам ного на темат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom