Најбоље ќе биде ја Сара СОфија Гречен и онаа шо умре у прва сезона и дебелта црнкиња шо беше сестра кај Сара у ординација и ја 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Druze dvapati se spomna sebesi. Da ne sakas klon da pravis. A taa so umre vo pravata sezona mislis na Veronica ili majka mu na L - Jay?Најбоље ќе биде ја Сара СОфија Гречен и онаа шо умре у прва сезона и дебелта црнкиња шо беше сестра кај Сара у ординација и ја![]()
Ej vo posledno vreme stvarno si mislam deka go sakas Majkl.Хехе, пак влеговме во таа дискусија. Не може Сара со Мајкл зш Мајкл е за мене. Иначе Клинт Иствуд мислам дека беше дезинформација дека ќе го има, или пак сум грешка?
Ej vo posledno vreme stvarno si mislam deka go sakas Majkl.Star e toj za tebe, najdi si nekoj pomlad.
Ej vo posledno vreme stvarno si mislam deka go sakas Majkl.Star e toj za tebe, najdi si nekoj pomlad.
Нов си на форумот, не знајш доволно за опсесијата на ЕЦИ со МАЈКЛ (ЕЦИ, без навреда :smir![]()
Нема зошто да се навредувам, си признавам многу го сакам.![]()
Jas ke ti ja simnam i ke ti ja snimam na CD-a. I jas sum od SR, pa ke ti ja dadam.Јас сега си правам планови за 1 септември, не разбрав само кога ќе ја има за даунлоуд новата епизода. Ах со овој мојов интернет ќе треба да чекам 2 дена да ми се симне:uvo: И ќе биде сигурно некој љубезен за да стави линкови со даунлоуд нели?
Јас сега си правам планови за 1 септември, не разбрав само кога ќе ја има за даунлоуд новата епизода. Ах со овој мојов интернет ќе треба да чекам 2 дена да ми се симне:uvo: И ќе биде сигурно некој љубезен за да стави линкови со даунлоуд нели?
Greska si. Tamu ke bide premierata vo 8 vecer, 6 casa razlika znaci kaj nas ke e 4 saat sabajle. Zaklucok ne moze da e vo 5 sabajle.За даунлоуд ќе ја има кај 5 сабајле (по наше време), така да сабајлето ќе си станиш и фино лепо ќе си ја пуштиш![]()
Greska si. Tamu ke bide premierata vo 8 vecer, 6 casa razlika znaci kaj nas ke e 4 saat sabajle. Zaklucok ne moze da e vo 5 sabajle.
Abe ke dojde 5 ama vecerta, oti premierata ti e vo 5 saat kaj nas, a vo 8 vo USA. Poradi vremenskite zoni ti e ova.Не е врат, шија е
А и ти си грешка, пош дури ја рипуват епизодата, па аплоад, ќе дојди 5 саат
Abe ke dojde 5 ama vecerta, oti premierata ti e vo 5 saat kaj nas, a vo 8 vo USA. Poradi vremenskite zoni ti e ova.
Dobro, dobro. Inaku kade otide Eci, simpatijata na Majkl ili obratno.:pos2:Oстај, жити мајка ти, нема крај муабетот![]()