- Член од
- 20 февруари 2008
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 1
idete na www.titlovi.net imate prevodi na hrvatski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozev da izdrzam, a da ne prasam. Koja e taa devojkata koja e kidnapirana sto ja dadoa nekade pri krajot na vtorata epizoda?
Vo ponedelnik e premierata vo USA, a kaj nas ke ja ima vo vtornik sabajle.koga ke moze da ja ocekuvame treta epizoda???
Ne mozev da izdrzam, a da ne prasam. Koja e taa devojkata koja e kidnapirana sto ja dadoa nekade pri krajot na vtorata epizoda?
Taa e prijatelka na edna zena koja sto moze da dojde do podatoci kolku zatvorenici ima vo zatvorot vo toj moment i pred 3 dena. Zatoa posle ke gi broi i ke sfati deka brojkata ne e promeneta. Sfakas??
Abe ne moze da e Grecen, ne mi lici na nea. Poveke mi lici na Sara otkolku na Grecen, za moment pomisliv da ne e ovaa Sara kaj Majkl nekoj dvojnik.Гречен е!
Vo ponedelnik e premierata vo USA, a kaj nas ke ja ima vo vtornik sabajle.
Da, da.Sledniot vtornik??????
И јас читав некаде на нет дека постои можност ова да е сара, а со мајкл да е лажна сара. И искрено ако се појави вакво нешо ќе биде жива глупост.Abe ne moze da e Grecen, ne mi lici na nea. Poveke mi lici na Sara otkolku na Grecen, za moment pomisliv da ne e ovaa Sara kaj Majkl nekoj dvojnik.
Edit:
Na gresna zena sum pomislil. Inace i jas mislam deka e Grecen
Abe ne moze da e Grecen, ne mi lici na nea. Poveke mi lici na Sara otkolku na Grecen, za moment pomisliv da ne e ovaa Sara kaj Majkl nekoj dvojnik.
Mozno e da e Grecen. Dvapati gledav i ne zabelezav da e taa.Гречен е бе, ајде гледај уште еднаш.