Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ахааа сисај го сегаНа здравје бричење. Што би рекол Цоци: едното јајце ќе го крстим Фредерик а другото Кануте. А тој горе СЕВИЉА!
Чекај бе! Ти знаеш како е табелата или не? Ај ѕирни таму и сисај! Знаем дека се нервирате бе, ама тоа ви е...што да ви праем ка сте шупаци. Мие остануемо први на табела, а вие слободно можете само да се нервирате дома. Ама жити све на крај немојте да викате дека пак не било нешто фер...не плачите пак. Убоо кажа зрното, ќе доете и вие на Сантиаго не се секирајте. А ќе играте и со Севиља на гости, не се секирај ич. Мие пројдовмо скоро све потешките утакмице, ни следа со клубојте под 11 место. Вие чим сега сте позади нас и пасете трева, незнам што ќе биде ка ќе треба да играте со Еспањол, Валенсија, Атлетико, Депортиво...е тек тогај ќе ми плачете! Сега мирно спијте, и сонувајте дека и вие може некогаш ќе избиете на врвот на табелата. АЈТ ДОМА! А не забравајте, вечер играте со Бетис...полеку малку. И прошлата со Ваљадолид ги рачунавте 3-те бода 2-3 дена пред тоа, па ви го дадоја лошо. Чекајте и вие малку!

Еј...слушам дека овие каталонциве сакале да се одделат од Шпанија и да си направат своја држава! Ова сигурно е масло на Барселона и Лапорта, си викаат, кога веќе неможеме да земеме титула од Реал, дај да си направиме своја држава и посебна лига...па ќе ги тепаме сите![]()
![]()

За такви работи не зборувај Реал од шо се јаки 5 год во Лига на шампиони нема /4 финале пооминато:pos2: бидејќи не можа да ги поткупа тимовите како во примераНе, не знам дали ќе ги тепаат сите. И Еспањол би бил во лигата![]()
чекај малце а кој има најмногу титули во Лигата на шампиони РеалЗа такви работи не зборувај Реал од шо се јаки 5 год во Лига на шампиони нема /4 финале пооминато:pos2: бидејќи не можа да ги поткупа тимовите како во примера
За такви работи не зборувај Реал од шо се јаки 5 год во Лига на шампиони нема /4 финале пооминато:pos2: бидејќи не можа да ги поткупа тимовите како во примера
За такви работи не зборувај Реал од шо се јаки 5 год во Лига на шампиони нема /4 финале пооминато:pos2: бидејќи не можа да ги поткупа тимовите како во примера
Kako pomina Barsa so Viljareal?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekoj neka me potseti.Real gi projde jakite klubovi USPESNO,ke ja gledame "moknata" Barcelona sega koga nema da igra so Betis i Almeria.:tv:Hahaha mislis?Еј...слушам дека овие каталонциве сакале да се одделат од Шпанија и да си направат своја држава! Ова сигурно е масло на Барселона и Лапорта, си викаат, кога веќе неможеме да земеме титула од Реал, дај да си направиме своја држава и посебна лига...па ќе ги тепаме сите![]()
![]()
Ah dete dete