Primera División - Liga BBVA 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Rigil
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Не е фер Меси се маскирал у Конопљанка, Реал ко раштиман оркестар а Бенитез слушам у маало го викале Кец пошто само по 1 гол давале неговите екипи и после се бранеле. Му ебам келнерот смешен.

Најискрено, без никаква спрдња или било што, Реал е доста полош сезонава во однос на лани. Не го кажувам ова ради Бенитез или нешто слично, него според до сега виденото. Со ПСЖ двете утакмици беа мртви до Бога, еве денес очај, со Атлетико дадоа гол и не постоеја 80 минути, дома кога играа со некоја од мртвиве екипи ќе го изедеа за малце, им поништија на тие чист гол при 0-0 итн итн. Роналдо е ОЧАЕН, значи мизерен, тотално неупотреблив. Не знам дали е поради Бенитез или нешто трето, не сакам да навлегувам до толку али дефинитивно ова е слабо од Реал. Мислам дека ќе го изедат немиен од Барселона, апсолутно не гледам начин како ќе ги задржат Меси-Нејмар-Суарез. Има мозокот да му го испијат на Пепе.

П.с. Коментаторов у уста да му го набијам, Конопљанка го поминува Пепе и овој вика: Сада је Украинац изместио Пепеа као Ракитича пре 2 године. :yid::yid::yid:

П.п.с @ob1 Ја и Форца стрелци погодивме денес, мислам дека не треба ни да го гледаш Ел Класико, ти кажавме што ќе биде. :zloo:

Најискрено, без никаква спрдња или било што, Реал е доста полош сезонава во однос на лани. Не го кажувам ова ради Бенитез или нешто слично, него според до сега виденото. Со ПСЖ двете утакмици беа мртви до Бога, еве денес очај, со Атлетико дадоа гол и не постоеја 80 минути, дома кога играа со некоја од мртвиве екипи ќе го изедеа за малце, им поништија на тие чист гол при 0-0 итн итн. Роналдо е ОЧАЕН, значи мизерен, тотално неупотреблив. Не знам дали е поради Бенитез или нешто трето, не сакам да навлегувам до толку али дефинитивно ова е слабо од Реал. Мислам дека ќе го изедат немиен од Барселона, апсолутно не гледам начин како ќе ги задржат Меси-Нејмар-Суарез. Има мозокот да му го испијат на Пепе.

П.с. Коментаторов у уста да му го набијам, Конопљанка го поминува Пепе и овој вика: Сада је Украинац изместио Пепеа као Ракитича пре 2 године. :yid::yid::yid:

П.п.с @ob1 Ја и Форца стрелци погодивме денес, мислам дека не треба ни да го гледаш Ел Класико, ти кажавме што ќе биде. :zloo:
Врска ти нема постов, ама вријам сеа не можам да ти се објаснувам, да оладам и после ќе те цитирам. :D

Реал се фаворити за тој дуел. Меси по се изгледа нема да игра за Барса, од друга страна на Реал им се враќаат Навас, Карвахал, Марсело, Бензема, плус факторот домашен терен.
Мислам дека нема да гледаме ваков никаков Реал, иако како фан на Барса би сакал тоа да се деси.

Зашто само играше толку години у Украинска лига Конопљанка...

http://www.mozzartsport.com/vesti/p...e-ronaldo-pesnicom-udara-s-ledja-video/120264
Пичка смрдлива! Ќе помине без казна секако, само ми е криво играчиве од Севилја шо не го казнија на терен циганот.
Е што е тука крив Роналдо жити се,погледни поубаво ќе видиш дека играчот на Севилја удира прв па после Роналдо бар ја така гледам :sneaky:
Иначе со Бенитес не очекувам Реал нешто специјално да напраи,дефинитивно го утнаа тренерот оваа година.

Што прави играчот на Севилја? Чиста дуел игра, ништо посебно и невидено. Ако некој во обичен дуел во борба за позиција те допре со рака, тоа значи дека одма со бокс во глава треба да возвратиш?
Да беше играч на Барса сега минимум 3-4 утакмици казна ќе добиеше, ама овај нема.

ej u vtoro ronaldo kako isebici u edna situacija, mozese desno da podade zicer da kreira za negov soigrac, ovoj sutira, samo ne mi teknuva dali bese pri 1-1 ili 2-1, seedno, kolku debilen egomanijakalen poteg.
Kolku sto ima korist klubov od nego, tolku i shteta mu nanesuva so ebanata zelba da bilda statistika koja ocigledno pobitna mu e od uspesite na timot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom