B
Beck's
Гостин
Шубаво играат Валенсија.![]()
Доста со оф топик кажи кључевите кај ги чуваш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шубаво играат Валенсија.![]()
Ај не оди оф-топик. Држи се до темата.Шубаво играат Валенсија.![]()
У саатот за струја.Доста со оф топик кажи кључевите кај ги чуваш
Да те најдиме на улица знајме се во кој џеб тие, ќе ќаримеmene sekad mobilen mi e vo desen dzeb, novcanikot mi e vo lev, a klucevite od doma gi krijam niz dvor posto me mrzi da gi nosam mi zafakjaat mn mesto (citaj mn privezoci imam)
haha pa so be
Господе Боже од каде ли само го избаци муабетов
У двор ги криел ЛОЛ![]()
Тешко. Ако се суди како лани..Елче кикснува вечерва.
Вчера на Алфонсо Перез присуствуваше и Винсенте Дел Боске.
Веријатно заради Пако и Родриго а ништо чудно да влета и Гаја.
Детево игра речиси перфектно во овие 4 кола.
ја би рекол Парехо, капитен на Валенсија и доста напредна, Гаја има 19 години и пред некој месец дебитираше за У21, мада нема правило како што го викна Мунир (ама Гаја не е мароканец), стварно Гаја игра одлично и не се осеќа дека Бернат си заминал, на никого во Валенсија не фали тој играч...
сепак во Шпанија највеќе конкуренција ќе има за левата бековска позиција - Алба, Морено, Бернат![]()
Можда погрешно се изразив. Мислев како долгорочно решение со оглед на партиите кои ги прикажува.
За во овој циклус тешко, сепак е премногу млад а и сега почна да игра на највисоко ниво.
За Парехо не верувам да му се најде место. Преголема конкуренција има на средината, а и мене не ми е нешто посебно. Бруно од Виљареал пример ми се допаѓа многу повеќе.