B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или на овој.Голов денес со Ла Коруња ме потсети на овој гол
1:03
Совршенство
Шо станува со Виљареал бре...
ја свртеа![]()
Си играа Викторија во второто поувреме.
Страшен пресинг вршеше Виљареал, им немаше спас на Рајо иако и јас сакав барем бод да земат.
Иначе Севиља во последните 17 кола во Примера (т.е од март навака) има 13-2-2 и плус ја освоија ЛЕ.
Супер екипче успеа да склопи Емери иако го даде најдобриот играч изгледаат супер барем засега. Физички се доста добро подготвени, одбраната е доста стабилна и дисципплинирана, а контрите им се смртоносни. Во овие 17 утакмици само еднаш примиле повеќе од еден гол, доказ за тоа колку е стабилна оваа Севиља.
Дур сме кај Емери, мечот против Хетафе кој Севиља го играше во претходното коло му беше 250-ти во Примера.
Mu ima neshto okarano be.Која мизерија се судииве еј, во општинска лига во Македонија се подобри.
Уште мислиш дека он има удел во тоаАрасате
срамота со такви играчи да нема игра, а Алмерија да ги прави мајмуни на Сан Себастијан.
стварно не ми е јасно што се деси и како успеа да ја сврти против Реал, и претходната недела кога извади бод против Селта
лимитиран тренер, и претоа пишав според мене главен фаворит за прв да добие отказ од тренерите во ЛаЛига, интересно на почеток на сезона имаше 25-30 коефициент за Арасате прв да добие отказизгледа зошто од управата на Сосиедад се трпеливи.