Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На првата слика гледаме тероризам од белиот касап.
takvi i ke bidat dur simeone ne im e na klupa, trenerot e pola tim i desetkuvani ke se mnogu atletiko sledniov period.Рајо какви контри праи свака част. Атлетико не се ни пола од тоа што играа против Реал.
![]()
Комши биле со Велија.
![]()

Кристина Педроче. Модел и новинар, голем навивач на Рајо.која е оваа вчера што го отвори натпреварот?

навивачите не му простија што отиде во Реал Мадрид, а сега Билбао 
Арсенал ли ќе ја даваат?ако Билбао влезе во ЛШ, многу веројатно е дека Иљараменди ќе потпише за Билбао на едногодишна позајмица.
Ќе го утепаат овие од Сосиедаднавивачите не му простија што отиде во Реал Мадрид, а сега Билбао
Сан Мамеш е распродаден и ќе има околу 50.000 навивачи, нема да собере 53.000 како што беше најавувано дека некој дел е сеуште во изградба.
Бенитез досега нема победено во Билбао (3 нерешени и 1 пораз), додека Игуаин на 11 утакмици против Билбао има постигнато 9 голови..
штета што не даваат на МТВ, многу поинтересна утакмица од Арсенал - Бешикташ

Арсенал ли ќе ја даваат?
Ми го скрши филмот.

Фала Богу дека Арсенал ќе ја даваат, фановиве на Арсенал ќе ги напнат ако не ја даваат.
Ако играше Пандев за Наполи, можда Билбао-Наполи да одеше, овака јасно е кога игра тим како Арсенал, плус треба да биде интересна нема толку досадна да биде.