Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете сам ќе си одговорам на прашањето

For first time since 1951, the Liga winner will be decided in a game between 1st and 2nd ranked in the last Liga game

Кабаљеро да каже сметка, прва плата него му ја праќам.
:pos: И со тие пари што ќе му ги префрлиш ќе си се напие 2 пивца и слатко ќе се изнасмее :icon_lol:

Реал го отепува Баерн на Алијанц и просек тимови како Валенсија, Ваљадолид и Селта неможи да победи. Барем една да тепаше.

Seems legit
Местена беше таа со Баерн. Ова е правиот Реал. :icon_lol:

Во едно коло кикснуваат фаворитите во Премиер Лига:
ААААА НАЈДОБРАТА ЛИГА ВО СВЕТ! Што ако Шпанија има три финалисти од четири можни во еврокуповите кога Ваљадолид не може да му земе бод на Реал. Фулам ќе ја тепа Барса! :drk: :vozbud: :cuc:

Во едно коло кикснуваат фаворитите во Ла Лига:
Нах, местено е. (n)

Fuck logic! :гик:

И ако после ова не се свести Сабела да го повика Вили за на светското :facepalm:
Убедливо најдобар аргентински голман.
Сабеља а и останатите од федерација не верувам воопшто да слушнале дека постојат играчи како Вили, Фазио и Мусачо.

Абе поголем срам е тимот да намести утакмица него да изгуби поштено. Е сеа ако некои си се тешат дека тимот им е јак, и дека сите што ги има изгубено се местени... тоа е друго.

Местена беше таа со Баерн. Ова е правиот Реал. :icon_lol:
Да, Реал одиграа 1 одличен од 10 дерби натпревари оваа сезона и фановите на Реал мислат дека тоа е стандардот а не исклучокот. Се надевам Атлетко ќе ги освои и двете титули

Ете сам ќе си одговорам на прашањето

For first time since 1951, the Liga winner will be decided in a game between 1st and 2nd ranked in the last Liga game

Во тој меч играле Атлетико и Севиља , изиграле 1:1 и Атлетико ја освоил титулата. :гик:

Да, Реал одиграа 1 одличен од 10 дерби натпревари оваа сезона и фановите на Реал мислат дека тоа е стандардот а не исклучокот. Се надевам Атлетко ќе ги освои и двете титули
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Затоа вие од 10 дерби натпревари, 20 одлично ги изгравте. :D

Сабеља а и останатите од федерација не верувам воопшто да слушнале дека постојат играчи како Вили, Фазио и Мусачо.

Денес аргентинциве им го пратиле списокот на играчи на овие шо ќе им ги прат дресојте. Случајно или намерно новинариве дошле до списокот и го објавиле. Ме зачуди зошто Кабаљеро не е на списокот, Фазио и не е големо изненадување мада и според мене треба да оди во Бразил а за Мусачо да не зборуваме. Битно оној од Наполи го има незнам како се вика!

Денес аргентинциве им го пратиле списокот на играчи на овие шо ќе им ги прат дресојте. Случајно или намерно новинариве дошле до списокот и го објавиле. Ме зачуди зошто Кабаљеро не е на списокот, Фазио и не е големо изненадување мада и според мене треба да оди во Бразил а за Мусачо да не зборуваме. Битно оној од Наполи го има незнам како се вика!
Федерико Фернандез е тој, и е супер. Поголем fail според мене е Отаменди кој во 2014 нема ниеден настап, а тоа со списокот ако мислиш на оној што го објавиле на екипа е измишљотина затоа што има 20 играчи, а треба да има 23.

И ако после ова не се свести Сабела да го повика Вили за на светското :facepalm:
Убедливо најдобар аргентински голман.

Изгледа и таму не ги бира тренерот туку Меси. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom