Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кабаљеро да каже сметка, прва плата него му ја праќам.
И со тие пари што ќе му ги префрлиш ќе си се напие 2 пивца и слатко ќе се изнасмее Местена беше таа со Баерн. Ова е правиот Реал.Реал го отепува Баерн на Алијанц и просек тимови како Валенсија, Ваљадолид и Селта неможи да победи. Барем една да тепаше.
Seems legit

Сабеља а и останатите од федерација не верувам воопшто да слушнале дека постојат играчи како Вили, Фазио и Мусачо.И ако после ова не се свести Сабела да го повика Вили за на светското
Убедливо најдобар аргентински голман.

Да, Реал одиграа 1 одличен од 10 дерби натпревари оваа сезона и фановите на Реал мислат дека тоа е стандардот а не исклучокот. Се надевам Атлетко ќе ги освои и двете титулиМестена беше таа со Баерн. Ова е правиот Реал.![]()
Ете сам ќе си одговорам на прашањето
For first time since 1951, the Liga winner will be decided in a game between 1st and 2nd ranked in the last Liga game

Да, Реал одиграа 1 одличен од 10 дерби натпревари оваа сезона и фановите на Реал мислат дека тоа е стандардот а не исклучокот. Се надевам Атлетко ќе ги освои и двете титули

Сабеља а и останатите од федерација не верувам воопшто да слушнале дека постојат играчи како Вили, Фазио и Мусачо.
Федерико Фернандез е тој, и е супер. Поголем fail според мене е Отаменди кој во 2014 нема ниеден настап, а тоа со списокот ако мислиш на оној што го објавиле на екипа е измишљотина затоа што има 20 играчи, а треба да има 23.Денес аргентинциве им го пратиле списокот на играчи на овие шо ќе им ги прат дресојте. Случајно или намерно новинариве дошле до списокот и го објавиле. Ме зачуди зошто Кабаљеро не е на списокот, Фазио и не е големо изненадување мада и според мене треба да оди во Бразил а за Мусачо да не зборуваме. Битно оној од Наполи го има незнам како се вика!
Затоа вие од 10 дерби натпревари, 20 одлично ги изгравте.![]()
И ако после ова не се свести Сабела да го повика Вили за на светското
Убедливо најдобар аргентински голман.