Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно не ми е јасно, има постови каде и Барселона ја вклучуваат во борба за титулата. :facepalm:

Освојуваме шо ти е, наша е јас веќе ја прославив. Луис Енрике наше машко дете ќе му пресуди на Реаљ.

Нека остане вака. Барса до крај ќе има шанса за титула и ќе гризат против Атлетико, Реал чува 0-0 до 90та за да не биде све јасно предвреме, и ОП дедо Перез куферот со пари, гол у 93-та и титулата е наша :D :D :D

Е, како бе пријателе, објасни ми?
Трети се на табелата, ТРЕТИ.
Заостануваат со по ТРИ бода и зад Атлетико и зад Реал(нормално, Реал ќе си ги тепа 2те заостанати натпревари).

Лигава е рулет оваа година. Ништо не се знае, добро освен потезите на Тата ама тоа не е тема на муабет.

Е, како бе пријателе, објасни ми?
Трети се на табелата, ТРЕТИ.
Заостануваат со по ТРИ бода и зад Атлетико и зад Реал(нормално, Реал ќе си ги тепа 2те заостанати натпревари).

Абе колку пати сезонава вие па сменивте мислење? Де ја добивте, де ја изгубите, де Реал ја изгуби итн. Дури има тероетски и математички шанси секој е во игра последниве три кола.

Ко можат на Барса да им скинат поени можат и на Реал!

iAmunt Valencia!:icon_lol:

Ко можат на Барса да им скинат поени можат и на Реал!

iAmunt Valencia!:icon_lol:

Барса им ги купуваат најдобрите играчи, а ние цела школа на располагање им ја даваме(Силва, Мата, Парехо, Солдадо и остали)

ИМА РАЗЛИКА!!!

Што беше на крај испадот со расистичките гестикулации на фановите на Атлетико?
Корна требаше да изведат Леванте и котлето Moмо Сисоко ја рогна у вис и им се сврте на навивачите на Атлети кои беа позади него и им се радуваше пред нив. Му се стрчаа играчиве на Атлети да не провоцира и стандард гужва. Навивачиве нервозни цели се запалија баајѓи :D. Толку беше :).

NISijIo.png

:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom