Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа свиња дебела од атлетико, лудиот или како го викаа, има среќа што е во првенство со нежни навивачи иначе ќе го видам дали ќе рипа изрод кога ќе појдат на гостување на пример, еве да речиме ЈНА - Белград, има да седи ко' поп.

Таа свиња дебела, Бургос, на ЈНА со една рака ќе рашљакуе делии и гробари, со другата ќе прави лазањи, а преку она гугл глас или као и да се вика ќе игра флепи брд.

А.Мадрид сум го прател само ради Бургос, киксер невиден, ама сега е животно човекот :cuc:

Замислете вака на Нејмар да му скокнеше.... имаше досега гроб да му копаат во Бутел :LOL:

Чекајте бе. Овја Бургос е истиот тој со косиштата што бранеше за Атлетико пред 10 године и више??
Памтим имаше и двојник на трибина, ист како него. Продаваше сокчиња/семки на стадион, нонстоп го покажуваа. :D

Чекајте бе. Овја Бургос е истиот тој со косиштата што бранеше за Атлетико пред 10 године и више??
Памтим имаше и двојник на трибина, ист како него. Продаваше сокчиња/семки на стадион, нонстоп го покажуваа. :D

тој е тој, Херман Бургос! :D
пред година дена имаше и рчка со Мурињо, му рече "не сум ти ја Тито, има да ти ја искинам главата" :LOL:

тој е тој, Херман Бургос! :D
пред година дена имаше и рчка со Мурињо, му рече "не сум ти ја Тито, има да ти ја искинам главата" :LOL:
Абе знаем, ама ни на крај памет дека дебелиов е истиот тој Бургос што бранеше за Атлетико...:D

DragonballZ-Episode001ws_89-640x360.jpg

Simeone-Burgos-partido-seleccion-italiana_TINIMA20131002_0865_18.jpg

Јесте да е малку глупо, ама ќе се обидам да ти доловам една споредба.
За година-две Реал минува низ тежок период, не освојувате ништо, завршувате 4ти, го бркате Анчелоти на клоци. Доаѓа Раул Гонзалес Бланко тренер на Реал. Во првата сезона ги освојува сите можни 6 титули, а во наредните 3 сезони освојува уште 8 и станува најуспешен тренер во историјата на Реал(настрана што и како играч е легенда). Во цел свет започнуваат приказни како тоа Раул го создал најмоќниот тим на сите времиња. И после кога он си заминува, по некое време станува тренер на рандом екипа од друго првенство. Реал отпаѓа од 1/4 финале од ЛШ, а во полуфинале се наоѓа екипата на Раул која игра против Барселона. Дали ќе ти биде чудно ако Марка или АС напишаат статија со наслов: 'Vamos Raul'? Мене искрено нема да ми биде чудно.
А, точно е дека статијата на Спорт изгледа и малку очајно, пред се заради ситуацијата во која се наоѓа тимот(нарушената атмосфера во клубот).

нема да ми биде чудно ако само го поддржат ама изгледа не си ја прочитал добро статијата

SALVADOR del Barca
сериозно? :pos:

очај е мал збор за статијава

Јесте да е малку глупо, ама ќе се обидам да ти доловам една споредба.
За година-две Реал минува низ тежок период, не освојувате ништо, завршувате 4ти, го бркате Анчелоти на клоци. Доаѓа Раул Гонзалес Бланко тренер на Реал. Во првата сезона ги освојува сите можни 6 титули, а во наредните 3 сезони освојува уште 8 и станува најуспешен тренер во историјата на Реал(настрана што и како играч е легенда). Во цел свет започнуваат приказни како тоа Раул го создал најмоќниот тим на сите времиња. И после кога он си заминува, по некое време станува тренер на рандом екипа од друго првенство. Реал отпаѓа од 1/4 финале од ЛШ, а во полуфинале се наоѓа екипата на Раул која игра против Барселона. Дали ќе ти биде чудно ако Марка или АС напишаат статија со наслов: 'Vamos Raul'? Мене искрено нема да ми биде чудно.
А, точно е дека статијата на Спорт изгледа и малку очајно, пред се заради ситуацијата во која се наоѓа тимот(нарушената атмосфера во клубот).
Џабе толкав спин направи кога на крајот сам си кажа.

Пошто нема тема за утре, известувње до фановите на ривалот, да не се секираат тревата на местаља била за 2 инчи искосена повеќе одколку во 2011 :) :D

Или ~5cm :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom